Разбиване с британско звучене. Jeremy?

jeremy stenli

Разбиване с британско звучене. Jeremy?

Просто четвъртък вечер. Просто начало на празниците. Просто вечер, без очаквания, в познатото и любимо рок заведение – RockIT.

снимкa: RockIT

И както хората са казали, точно, когато не очакваш нищо, те сполетяват най-големите изненади. Изненадата на вечерта не беше Стенли, него вече сме го слушали в депресарските ни тинейджърски дни. Изненадата на вечерта за мен бяха четиримата от Jeremy?.

За времето, през което ни зарадваха с кавъри и собствени парче(та), определено се зачудих, дали без да искам не съм открила бърз начин да пътувам през пространството и не съм се озовала в някой лондонски клуб. На звученето на бандата спокойно може да завидят голяма част от топ бандите на Острова от последните няколко години, взимащи милиони за всяко качване на сцената.

След пътуването през пространството се пренесох и през времето, назад в училищните години, когато всички бяхме по малко Жулиета и Ромео и по(-) малко обсебени. И докато аз „пътувах“, хората около мен пееха. Дори и тези, за които човек лесно би предположил, че са ходели прави под масата, когато песните на Стенли бяха на чело на класациите. Може би и те са открили начин да пътуват през времето или пък заедно с текстовете на песните са успели да съхранят в себе късчета от младостта и училищната депресарска жизнерадостност!

Jeremy? – Lonely Boy The Black Keys (Cover)
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=0I63Tvg-aZ4]