Спечели пас за Дни на предизвикателствата 2016!

Спечели пас за Дни на предизвикателствата 2016!

Знаеш ли какво е общото между катеренето и свиренето на китара? Страстта да стигнеш до върха... на планината или на мелодията – няма значение. За да те погъделичка тръпката на музиканти екстремисти, посети тазгодишното издание на Дни на предизвикателствата.

И тъй като само предизвикателствата предполагат победа, решихме да ти дадем шанс да си извоюваш с чест безплатен пас за Дните.

Как?

Условията на играта са лесни:

!) Харесай DJambore.com във Фейсбук

!!) Изпрати имейл на [email protected] с линк към песента, която те предизвиква да скочиш с парашут. Добави именaта си и телефон за обратна връзка. Имаш пълна свобода на избор.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и линк към песен.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за Дни на предизвикателствата 2016.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 10.11.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 2 – 10 ноември 2016 г.

Повече за събитието:

През 2016 г. „Дни на предизвикателствата“  се завръщат в Аула „Максима“ на УАСГ между 11 и 13 ноември – любимата локация на многобройните верни фенове на фестивала от последните няколко години. За първи път в 12-годишната си история „Дните“ ще се проведат през уикенда – петък, събота и неделя – за всички, живущи и извън столицата, които желаят да се включат в целодневните му активности. Предвидени са разнообразни лекции, презентации, работилници, прожекции.

За 12-тото издание на фестивала от Франция ще пристигне световният шампион в МТБ ендуро дисциплините  Жером Клеменц и белгийско-испанското катерачно дуо Николас Фаврез и Шон Вилянуева. С това „Дните“ отбелязват най-многочисленото международно присъствие от създаването си. Звездната плеяда допълва българската гордост Боян Петров, изкачил това лято цели 3 осемхилядника, включително страховития Нанга Парбат.

Очаквай и шеметно парти в Mixtape 5, където катерачите Nicolas Favresse и Sean Villanueva ще покажат и уменията си в музиката!