Спечели покана за концерта на „Дни на предизвикателствата“

predizvikatelstva

Спечели покана за концерта на „Дни на предизвикателствата“

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще забият на 4 декември в клуб Mixtape 5 за 10-тия рожден ден на „Дни на предизвикателствата“. От DJambore.com те предизвикваме да спечелиш покана за събитието като ни провокираш с песен.

Как?

!) Харесай DJambore.com във Фейсбук

!!) Дай Join на събитието (пак във великия) Фейсбук

!!!) Изпрати имейл на [email protected] с линк към песента, която ти помага да преодолееш всяко предизвикателство. Добави именaта си и телефон за обратна връзка. Имаш пълна свобода на избор.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е присъединил към събитието, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и линк към песен.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на 4 декември в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 03.12.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 27 ноември- 3 декември 2014 г.

Повече за събитието:

Празничната вечер на 4 декември ще открият Меtaфоrmoза (Music Clinic Records) – фънк-джаз проект от световна величина,  включващ популярни музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена: Роко Захариев (тромпет и перкусии), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев (бас) и Николай Данев (ударни).

След тях сцената превземат  VoxBox (BigBanda) – 100% вокално дуо, съставено от младата бийтбокс легенда Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски, които се заканват да изстрелят настроението в облаците с импровизации и луупинг композиции…

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=yq0Oqaptvt4]