Спечели двойна покана за Дни на предизвикателствата 2017

Спечели двойна покана за Дни на предизвикателствата 2017

Адреналин и пънкария до шия ще се отприщят по време на Дни на предизвикателствата 2017! Надъхай се и ти, спечели двойна покана за приключенския маратон като се включиш в играта на DJambore.com сега! 🙂

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кое е любимото ти пънк парче за каране?“. Грешни отговори няма, а под каране разбираме на кола, борд, ски, лодка, шейна, планер и всички производни.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за Дни на предизвикателствата 2017 г, който ще се проведят между 29 ноември и 1 декември в аула „Максима“ на УАСГ.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 27 ноември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 21-25 ноември 2017 г.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Томболата отреди двойни покани за Кристиян В.Х., който си призна „Най-много обичам да карам ски, слушайки Pretty Vacant на Sex Pistols и Петя Е.Т., която си кара на Pennywise – Bro hymn. Нека им е всекидневна пънкария!

Повече за Дните:

Тази година „Дни на предизвикателствата“ са част от инициативата „София 2018 – Европейска столица на спорта“. Отново в любимата ни аула „Максима“, между 29 ноември и 1 декември, тридневният форум ще ни предложи нова порция истории за впечатляващи приключения и силни емоции от най-различни точки на света.

През 2017 г. отбелязваме 13-тото фатално издание на „Дните“, което определено ще мине под знака на зимните спортове! Като специален гост от САЩ ще пристигне Глен Плейк, пънк-легендата на ските, или ски-легенда в пънка, който ще преобърне най-смелите ни представи за ските с презентацията си – от участието в култовия „The Blizzard of Aahhhs до оцеляването в лавина в Непал.

Премиерната прожекция на фрийрайд филма In Gora пък е част от традиционно силната филмова програма на „Дните“. Tой разказва историята на образователен 6000-километров трип на екологични теми, който десет райдъри предприемат в рамките на един месец, а част от действието се развива и на наша земя. Още една изключителна премиера ни очаква с най-новия филм на Patagonia Fishpeople, разказващ различни истории на хора, отдали живота си на морето и океана. И още множество филми, между които 12-тото издание на хитовата поредица Reel Rock Film Tour едни от последните infinity tumbling приключения на Весо Овчаров в спиращи дъха въздушни кадри.