Спечели билет за партито на HMSU – ORIGINAL JUNGLIST

Jungle

Спечели билет за партито на HMSU – ORIGINAL JUNGLIST

Welcome to the drum and bass jungle! На 28 март в столичния Парти Център 4КМ ще подскачаме с норвежците PsychoFreud и Tony Anthem от Future Prophecies. Към тях се присъединяват и KENNY KEN, NAVIGATOR MC и сериозен БГ съпорт – ACIDTRIP, EXo, HIGH ROLL (MOCKS & KONSPIRATOR), Zionlionz Soundsystem и още, и още чудати зверове от джунглите. Включи се в ORIGINAL JUNGLIST като участваш в простичката игра на DJambore.com за два единични пропуска.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата единични пропуска за HMSU ORIGINAL JUNGLIST.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 26.03.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 19 – 26 март 2015 г.

Повече за събитието:

Партито ще се проведе на 28 март в столичния Парти Център 4КМ, където посланиците на добра воля от Европа ще бъдат четирима. Имената на първите двама гости вече са ясни, но проектите, които ще представят, са на практика три. Това са норвежците PsychoFreud и Tony Anthem от Future Prophecies.

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=hD5JGBLWecY]