Спечели двойна покана за концерта на ENTER SHIKARI

Enter Shikari

Спечели двойна покана за концерта на ENTER SHIKARI

Нахлуй на live шоуто на ENTER SHIKARI с двойна покана от DJambore.com. Избухването е на 14 октомври, а клубът – Mixtape 5.

Няма трудни условия за печелене на двете двойни покани, има само губещи неучастници:)

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, публикувай на стената ни любимо видео на ENTER SHIKARI и изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да публикува видео и да изпрати имейл на [email protected] с контактите си.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта на ENTER SHIKARI на 14 октомври в клуб Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 13.10.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 4 – 13 октомври 2014 г.

Повече за събитието:

Миналата година се схванахме от куфеене с ENTER SHIKARI по време на Spirit of Burgas и SZIGET Festival и затова изкрещяхме от кеф, когато разбрахме, че ще се сблъскаме пак с Rou, Chris, Rory и Rob. 14.10.14. Club Mixtape 5.

Enter Shikari (името идва от лодка, принадлежаща на чичото на Rou) е създадена през 2003 г. и забърква хардкор пънк с брейкбийт техно звуци. 

[flickr_set id=“72157635089209670″ max_num_photos=“50″]