Спечели двойна покана за концерта на Остава – изтекла игра

Спечели двойна покана за концерта на Остава – изтекла игра

Някой си тръгва, друг Остава – така се изхлузва и тази година. Преди да се изпари декември е време за предновогодишни концерти, които си заслужават. Като този на Остава на 29.12.2017 в Sofia Live Club. Не го пропускай, а направо си спечели една от двойните покани, които подаряваме…

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кой концерт от 2017 г. завинаги ще остане в спомените ти?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта на Остава, който ще се проведе на 29 декември в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 27 декември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 18-26 декември 2017 г.

Честито на Лилия П., която сподели: „Всеки концерт на Остава е специален! Но-2017, Маймунарника, 25 години Остава, ще Остави невероятно уютно, романтично, лятно, музикално, звездно петно за 2017!:)“ и на Кристиян И., който ни писа следното: „Концертите, които ми направиха най-голямо впечатление тази година са 3 ( понеже ходя на страшно много концерти и не мога да се огранича в 1  )

Първият беше на Mayhem, на 11 април, където успях да видя един от класическите албуми, „създатели“ на норвежкия black metal – de mysteriis dom sathanas. 

Вторият беше на една „авангардната“ норвежка група – Vulture Industries. Концертът беше невероятен, връзката с публика, вокалистът немалко пъти слиза в публиката, пя и танцува с нас. След концерта с радост се снима с всички свои фенове и подаряваше картички с автографи.

Третият, който се проведе съвсем скоро, беше реюниън турнето на Helloween, с оригиналните им членове. Да видя новия състав на групата на една сцена заедно с Kiske и Kai Hansen беше нещо уникално. Направиха 3 часов концерт, в който обходиха цялото творчество на групата.“.

Благодарим им за откровенията и им пожелаваме незабравим концерт на Остава!