СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА Boogie Jungle Fever – ИЗТЕКЛА ИГРА

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА Boogie Jungle Fever – ИЗТЕКЛА ИГРА

снимка: Musictour.eu

Oh, yes sir, I can boogie
But a I need a certain song
I can boogie, boogie-boogie
All night long

Точно така, трябва само да ни изпратиш любимата си boogie песен, за да участваш в томболата за двете двойни покани за концерта Boogie Jungle Fever в Sofia Live Club!

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Коя е любимата ти boogie песен?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за Boogie Jungle Fever + Live Band, който ще се проведе на 3 февруари 2018 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 30 януари 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 17-29 януари 2018 г.

Повече за събитието:

ЩЕ ЛЕТИМ С МАШИНА НА ВРЕМЕТО С BOOGIE JUNGLE FEVER

На 3 февруари, събота, от 22.00 часа, BOOGIE JUNGLE FEVER ще звучат за втори път на сцената в Sofia Live Club.

Истинско пътуване назад във времето, инжектирано със седемдесетарски дух, което ще те отведе в света на най-яките и легендарни банди от 70-те години, а диско лудостта ще те обземе.

LET’S BOOGIE TOGETHER!

Ако сте жадни за диско?! Още в началото на февруари отправяме първото танцувално предизвикателство към всички ценители и любители на суинг и фънк ритмите, повели след себе си хиляди фенове през годините до днес. Тази вечер ще се принесем в света на хипи културата, която слага началото на цяла една епоха.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Полина, която обожава Blame It On The boogie на The Jackson 5 и Явор, чиято любима boogie песен е Kool And The Gang – Jungle Boogie.