Спечели покана за DAVE CLARKE

Спечели покана за DAVE CLARKE

ДНК. 2 октомври 2015 г. DAVE CLARKE. Какво повече можеш да искаш от началото на октомври… Може би една покана за партито?

Ето как можеш да си я спечелиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Коя година излиза дебютният релийз на Dave Clarke I Like John?“ Добави към имейла трите си имена и телефон за обратна връзка. Ако се затрудняваш в отговора, кликни ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за партито на Dave Clarke в ДНК на 02.10.2015.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 01.10.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 28.09 – 01.10. 2015 г. (приемаме участници до 13 ч. на 1-ви 🙂 )

Повече за събитието:

Dave Clarke е онзи диджей с анархистична жилка и пънк в душата, който заслужено си е спечелил многозначителния прякор „Баронът на Техното“. Технологично, той е един от ранните основоположници на електронната музика, но въпреки това стилът му включва звуци извън традиционното техно, повлиян от рок легенди като Nick Cave и Savages, както и пънк любимците Bauhaus. Стилът му може да бъде определен като безмилостно завладяващи , изчистени клубни сетове с примеси от хип-хоп бийтове и какво ли още не, с които той променя представите затова как могат да звучат техно и електронната музика като цяло.