Спечели билет за ON!FEST 2017

Спечели билет за ON!FEST 2017

READY 4 THE ON!FEST? Включи се в играта на DJambore.com и спечели един от двата двудневни билети за събитието.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кое световно известно паркур крю ще бъде част от ON!FEST 2017?“ Верният отговор можеш да откриеш ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за един от двата двудневни билети за ON!FEST, който ще се проведе на 24 и 25 юни 2017 г. в Интер Експо Център.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 31 май 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 23 – 30 май 2017 г.

Повече за събитието:

Паркур, фрийрън, танцови стъпки върху лонгборд, слаклайн уроци, шоу с въздушна възглавница, авто и мото дрифт, брейк танци, графити и много музика – всичко това в двете най-екстремни и забавни зони на ON! Fest – ON! Sport и ON! Street.

За всички изкушени от създаването на собствена музика са предложени свободни демонстрационни кътове, в които всеки може сам да е композитор, изпробвайки различни електронни музикални устройства. Предварително записани от Sound Ninja, училището за DJ-и, семпли на видове музикални инструменти и вокали улеснява всеки, който мечтае да има собствена банда. Само на ON! Fest той може да сформира светкавично група, да изсвири първото си общо парче и да стане известен.

На чело на ON! Sport зоната е известният ни фрийрън състезател Илко Илиев, който съвсем скоро спечели голямата награда на фестивала за филми, заснети с дрон в Ню Йорк. Той и екипът му покориха Америка с 3-минутното видео 2D RUN, в което Илко изпълнява главната роля на опитен паркурист. По време на фестивала той ще участва с демонстрации в различни дисциплини и ще напътства всеки, който има желание да пробва себе си в напълно нов спорт. Предизвикателствата към публиката са фийрън и паркур, качване върху опъната лента (слаклайн), ходене по лента на високо – хайлайн, спускане по зиплайн, скачане върху въздушна възглавница и танцови стъпки върху лонгборд.