Block Party на открито с DJ-и и водещи по време на ON!Fest

Block Party на открито с DJ-и и водещи по време на ON!Fest

Паркур, фрийрън, танцови стъпки върху лонгборд, слаклайн уроци, шоу с въздушна възглавница, авто и мото дрифт, брейк танци, графити и много музика – всичко това в двете най-екстремни и забавни зони на ON! Fest – ON! Sport и ON! Street

Главозамайващи, спиращи дъха скокове върху терени по целия свят, умопомрачаващи предизвикателства, безупречно изпълнени движения, преодоляващи гравитацията, дисциплинирана смелост – това са Storror (Сторър) – една от най-прогресивните паркур групи в света, за които покривите на азиатските небостъргачи са просто игрална площадка.  Водени от мотивацията за забавлението над всичко Storror се превръщат в едни от най-очакваните гости на ON! Fest, чието мото тази година „отвъд забавлението“ се допълва с кредото на бандата. Прецизни изпълнения, чистота на движението и завидни умения, Storror събират в себе си нужната доза лудост и любов към движението, което прави невъзможното възможно и преобръща представите за атлетизъм. Техните умения и постижения можем да видим на живо на ON! Fest (24 и 25-ти юни, Интер Експо Център, София) в ON! Sport зоната. Там, освен срещи с фенове, участия в зрелищни демонстрации и работилници за любители, ще можем да видим и премиерния за България, дългоочакван от цялата общност по света филм, документиращ техните последни преживявания – паркур изпълнения от световна класа между покривите на 25-етажни сгради в Сеул, Шанхай и Хонг Конг – Roof Culture Asia.

За всички изкушени от създаването на собствена музика са предложени свободни демонстрационни кътове, в които всеки може сам да е композитор, изпробвайки различни електронни музикални устройства. Предварително записани от Sound Ninja, училището за DJ-и, семпли на видове музикални инструменти и вокали улеснява всеки, който мечтае да има собствена банда. Само на ON! Fest той може да сформира светкавично група, да изсвири първото си общо парче и да стане известен.

Всичко това ще бъде съпътствано от специално, дневно Block Party на открито с DJ-и и водещи в стиловете хип-хоп, трап, рага, бийтбокс и други. Графити конкурс и работилници, рисуване по нестандартни площи, както и много други забавления за всякакви възрасти превръщат ON! Street зоната на ON! Fest в невероятно двудневно фестивално преживяване.

На чело на ON! Sport зоната е известният ни фрийрън състезател Илко Илиев, който съвсем скоро спечели голямата награда на фестивала за филми, заснети с дрон в Ню Йорк. Той и екипът му покориха Америка с 3-минутното видео 2D RUN, в което Илко изпълнява главната роля на опитен паркурист. По време на фестивала той ще участва с демонстрации в различни дисциплини и ще напътства всеки, който има желание да пробва себе си в напълно нов спорт. Предизвикателствата към публиката са фийрън и паркур, качване върху опъната лента (слаклайн), ходене по лента на високо – хайлайн, спускане по зиплайн, скачане върху въздушна възглавница и танцови стъпки върху лонгборд.

За любителите на автомобилния спорт, Алекс Язов, европейският шампион по състезателен дрифт, заедно с други професионалисти, ще вдигнат адреналина на всички посетители със своето шоу „Дрифт анархия“. Мото стънтове, BMX байк шоу, симулация на различни състезания, предложени от Mirafiori, както и игра, в която наградата е истински изкушаваща – возене в дрифт автомобила с Алекс Язов, очакват всички в ON! Street зоната на ON! Fest 2017.

Ловки брейк танци и два дни демонстрации, работилници и състезания за любители  и напреднали със звездите от Украйна B-Boy Pluto и B-boy Intact са също в програмата на ON! Street зоната. Изкушаващи награди и бийт музика на живо очакват посетителите на брейк денса, ръководена от Иван Желязков – Спаго, street dance танцьор и съвременен хореограф.

Билетите за ON! Fest са в продажба – до 21-ви май са на предварителна цена от 25 лв за два дни, както и са налични пакетни билети за цялото семейство – 60 лв за двама възрастни с 2 деца, който дава достъп до пълната програма на феста в Интер Експо Център на 24-ти и 25-ти юни, София. Пълна информация за билети, вижте тук: http://onfest.org/tickets.php