Rap Lab, за да намериш пак Ума и Дума

Rap Lab, за да намериш пак Ума и Дума

Пффф е**ти якото парти!!! Честно! Ако по някаква тъпа причина сте пропуснали RapLab Cypher Live Edition at Telminal 1, много, ама много, много, мно-о-о-о-ого трябва да съжалявате…  Просто всичко беше толкова добре замислено, направено… точно, да, ТОЧНО! Необичайно, нали? Че чак не е за вярване! А финалът… Финалът на вечерта беше черешката на тортата.

За какво говоря ли? Дайте да разказвам…

Много лудо, мноооого лудооо беше!!! През цялата вечер водеща на концерта, знаете ли коя беше? 🙂 Не можете да познаете! Никога!!! Това беше личният робот на Ума и Дума. Тя обявяваше изпълнителите като ни ги описваше доста интересно… Много умна беше… и Красива, сигурно (да не се обиди). 🙂

Бих казала, че това не беше просто лайв концерт или нещо такова. Това беше истински спектакъл. Ума и Дума бяха измислили професионален сценарий, който следваха стриктно. ДА! О, пропуснах да спомена, MC-тата носиха бели престилки, може би това беше униформата им? Откъм реквизит обстановката беше като в истинска лаборатория, а откъм атмосфера, която създаваха хората, беше мноу хардкор, всички скачаха, мятаха глави (дори и аз, ха-ха-ха-ха, това никога повече няма да е само метъл движение 🙂 … както самите те казаха лудо).

Първи бяха Jahhmi Youth и Chibook, след тях на сцената се качиха 082 – Fogg и DossTress, трети бяха SO CALLED CREWЖЛЪЧ, TRASHER и Гена… Тези момчета взривиха… Нямаше място да скачаме, целият Терминал се изсипа пред сцената. ГРЪМ. ЖЛЪЧЕЗАР В ВЕЛИК! Не искахме да ги пуснем… Беше мно-о-ого тъжно, когато трябваше да слязат от сцената. Но нали всичко трябваше да е точно. С много викане и искане за бис, ТЕ СЛЯЗОХА.

Достойни заместители бяха Атила и SBM. Последвани от DRS – NDOE и MYTAG. По време на изпълнението им, (фак оф, те изпълниха Знак ми дай!!!) забелязах МАНАТА в BACKSTAGE-A, MAНАТА!!! От толкова концерти, на които съм ходила, досега не го бях виждала на лайв. За никого не е тайна и изненада, че Маната много рядко излиза на сцена, за жалост… И така де, фор риал, видяхме Керанов, Jay и Маната… Супер са. Изпълниха едни от най-идиотско яките си песнички, изповядаха се и разголиха душата си пред нас. Мана, ако четеш това, плс брат, искаме те на сцената, супер сииии 🙂 (от фенкитйе).

МАДАААА ФАКЪРЗ, ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЛОГО5-ти епизод! ЙЕА, отново се запълниха местата около сцената… Нямаше въздух. 🙂 Пляскаха им дори момчетата от охраната! Зверско! Но с това надушихме и края на партито… Разбира се, останаха още едни човечета, които още не бяхме видели – TheFunKyds.

НО ТОВА НЕ БЕШЕ КРАЯТ!

След като изпяха и 3-тото епизодче от RapLab, на сцената бяха поканени всички участници в спектакъла. Които освен, че бяха представени отново и засипани с ръкопляскания и викове, направиха нещо специално, непланирано, импулсивно.

Върху прекрасните хип хоп бийтове, пускани от UNKLE BILLY, рапетата в клуба правиха фристайлчета. Подаваха си микрофона от човек на човек и се получи вълшебно… MD BEDDAH и Neggy съпортнаха. ЛУДНИЦА БЕШЕ, БРАТ N SIS.

Истинска лудница…. Филм… СПЕКТАКЪЛ.

Поздравявам Ума и Дума за това, което направиха… Изглеждаше и звучеше перфектно. Със сигурност това събитие е било планирано отдавна!

Браво, момчета!

raplab