Пълен Ъпсурт & Абсолютен Фарс

Пълен Ъпсурт & Абсолютен Фарс

Здравейте, DJамборийци! Отдавна не съм писала и ако трябва да съм честна, ми е доста трудно да започна, затова ще спестя излишните си приказки и ще премина директно към „ревюто“.

Днес ще ви разкажа за лайфа на Ъпсурт в club Terminal 1, които бяха подгрявани от легендарните ФАРС. (Да! Парадоксално, но факт. Ъпсурден Фарс 😀 ) Датата беше 9-ти март, събота вечер. Всъщност, първо искам да обърна внимание на събитието във Facebook, откъдето черпихме информация.

Два дни преди датата от Terminal 1 ни предупредиха, че остават ограничен брой билети, а ден по-късно ивентът беше SOLD OUT! Страхотна новина! Разбира се, се оказа, че много от желаещите да присъстват не са се погрижили да си набавят билет навреме и стената на събитието придоби лек нюанс на OLX. Логичният извод, естествено, е да не оставяте покупката на билет за последния момент.

Та, страхотно, събитието беше разпродадено, но дали нямаше да е страшна тъпканица в клуба? Не! Бройката беше преценена. Имаше наистина мнооого хора, но не беше нито задушно, нито бяхме „гъз до гъз“.

Когато влязохме в клуба, ни посрещна страхотната селекция на DJ CASS. Досега не бях ходила на нейни изяви и останах много приятно изненадана. Страшни тракове пускаше! Нямаше слабо. Да не кажа, че ми се понрави повече от други дами в сферата. Разбира се, би било още по-яко, ако прави и скречове, но изглежда не са в стила й.

След няколко безспорни хип хоп класики, на сцената се качиха ФАРС. Легендарното дуо, което беше за втори път в Терминала тази година, ни взриви! Буквално. Хората сякаш бяха дошли за тях. Целият клуб пееше с Фарс. Момчетата изпълниха всички любими наши песни, някои с оригиналния бийт, други – не. Беше странно, беше различно, беше супер. Аз лично ги слушам от малка и няма думи, с които да опиша радостта да ги виждам на сцена… И така, както изскочиха, така неусетно отново ни оставиха в ръцете на DJ CASS.

Скоро щяха да излязат ЪПСУРТ! Евентуално… След около 40-минутно изтръпващо чакане, моментът настъпи! Шоуто беше открито от балет Нова, а след секунди видяхме вече и ЪПСУРТ. Ама само две трети от тях. Всъщност Хазарта и бат Венци до последно са чакали Буч, но уви той така и не се появи до края на участието им. (надявам се, всичко с него да е OK.)

В крайна сметка напълно оправдах чакането и не ми остана нищо друго освен да се насладя. И ако по-рано споменах, че слушам ФАРС от малка, то ЪПСУРТ ги слушам от детската градина. Сметни к‘во удоволствие! Момчетата и балетът, както винаги, направиха голямо шоу. От шармантните костюми на момичетата до ексцентричните текстове на рапърите. 🙂 На места се усещаше, че Буч го няма, но щеше да е странно, ако не ни липсваше. 🙂 Мария Драгнева звучеше прекрасно, а специалния гост – Я Я, побърка публиката. Всички кълчехме кълки и изобщо не усетихме кога минахме на DJ CASS, че и кога ни пое и FEEL.

Партито беше страхотно! DJ-ите познаваха публиката перфектно! Няма да преувелича, ако кажа че нямаха и един слаб трак. ФАРС не само, че ни подгряха, те направо ни взривиха, после успяхме да си починем преди да изскочат балет Нова и Ъпсурт. Не се сещам за друга БГ група, която е на сцена повече от 23 години, все още има чести участия, които са SOLD OUT и кара публиката от няколко поколения да избухва. Пляскам и чакам с нетърпение албума на Хазарта, който излиза май май! 🙂

Прясно видео от Хип Хоп Подземието: