Да запарим попарата @ MIXTAPE5

Да запарим попарата @ MIXTAPE5

Има ли нещо по-добро за закуска от попарата, която да си сръбнеш?

Хайде да ходим на „попара”? Ако чуете подобна реплика, можете да си помислите „Хм, че какво толкова необикновено има да закусиш с попара?“.

Някога канили ли сте някого на „попара“, вместо на гости, на бира или на кафе? А как бихте реагирали на подобно предложение, подхвърлено от колежката на съседното бюро? Е, то е ясно, че ще се съгласите, независимо, че не обичате попарата или че никога не сте я опитвали или не сте чували за beat box. Какво общо има beat box-a ли? Намесвам го, защото „попара” е името на beat box група, която разнообразява в мразовитите декемврийски вечери преди края на света…

И така решаваме с колежката да отидем на „попара”. Заплатите, както винаги закъсняват и когато най-накрая получаваме парата, дружно надаваме вик „сега вече имаме пари поне за една попара-а-а”. Шефът ни чува и се пита какво се случва. Е, как какво, ти не знаеш ли какво е попара – онова дето като дете си ял всяка сутрин. И неговото дете яде попара, понеже се гласи за future beat boxer и попарата му дава вдъхновение за звучни beat-ове. Всички сърбаме… Даже на бившия колега продадохме билет, нищо че брат му е забъркан в „попара”-та и може да влезе на партито for free. Колко е важно да спонсорираш подобни сърбания, предлагащи топла попара от beatbox, reggae, raga и барабани… Сърбането ме отнесе в годините, когато бях на 15 и най-важното беше да си купя кецове и да си направя раста.

„Ти си кашон, аз съм кутия…” Независимо дали разбираш емоционалното състояние на велпапето няма как да не започнеш да куфееш в такт с попарените звуци.

Сгрят си мислиш – „Ехе-е-е-е колко яко, че попаднах тука с още 10 изтрещели човека и приятели”. В съседната зала забиваха май Гравити Ко. КО?

[email protected]