Спечели покана за концерта на NECRO. The Terminator Tour.

Necro

Спечели покана за концерта на NECRO. The Terminator Tour.

Necro! The terminator tour връхлита и София на 13 февруари във Фабрика 126. DJambore.com те взима на мушка и те замеря с две покани за концерта.

Ето как може да те уцелим…

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кои са организаторите на концерта на NECRO, който ще се проведе на 13 февруари?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Ако ти е трудно да отговориш, цъкни и чети ТУК.

За какво се бориш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете покани за концерта на  NECRO във Фабрика 126.

Кога разбираш дали си уцелен?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 12.02.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 6 – 12 февруари 2015 г.

Повече за събитието:

Necro е създател на лейбъла Psycho+Logical-Records, който работи изключително продуктивно и е отговорен за излизането на различни проекти от Ill Bill, Sabac Red, Q-Unique, Mr Hyde и Missin Linx. Освен това той е един от пионерите в метъл-рапа. Стилът му, който сам той определя като death rap, е тежък, наситен с насилие, секс, наркотици и сатанизъм. Това го прави труден за възприемане от всеки, но изпълнителят е събрал сериозна фен-база, която се простира далеч извън границите на хип хопа.

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=5gTQgsj3L7M]