Meadows In The Mountains 2014 започва от София

Meadows in the Mountain

Meadows In The Mountains 2014 започва от София

И тази година през юни в сърцето на Родопите ще се проведе Meadows in the Mountains – фестивал, който радва публика от цял свят с уникална парти атмосфера, новаторска музика на две сцени, концептуално изкуство и яко настроение.

Преди това през май малка част от духа на събитието ще се пренесе в различни европейски столици с поредица от подгряващи партита. Един от градовете, разбира се, ще бъде София – на 16 май 2014 г. от 23:00 ч. във Фабрика 126 ще се запознаем с програмата на фестивала, a българската публика ще може да се сдобие с билет на промоционална цена.

Освен традиционно впечатляващата декорация в стила на фестивала, специален гост на партито ще бъде Jane Fitz – един от най-любопитните британски електронни артисти. Името й се свързва със серията събития Night Moves, радио предаването Dirty Sound Sessions по myhouseyourhouse.net и участия на престижни събития като Freerotation (UK) и Weather Festival (FR). Тя е част и от историята на Meadows in the Mountains заради незабравимите си сутрешно-неделни сетове от предишните издания. Освен Jane Fitz зад пулта ще видим родните герои Emil Doesn’t Drive, Laylla Dane и Bosha, които се завръщат специално за партито от Берлин.

За кратката си история Meadows in the Mountains се нареди сред най-бързо развиващите се европейски събития и интересът към него е все по-голям, след като престижни издания, като The Guardian насочиха своя медиен прожектор към случващото се в сърцето на Родопите. Фестивалът привлича със своята чудноватост и нестандартен подход, който не следва модерните тенденции или чужди фестивални концепции. Организаторите от Великобритания и българските им партньори от музикалния колектив Off The Record са отдадени на идеята да предложат неповторимо изживяване в отдалечени от градския шум планински кътчета.

Фестивалът обещава да е с разнообразен лайн-ъп, включващ диджеи и групи от цял свят в стиловете диско, хаус, електроника, акустика, джаз, фънк, чил аут и хип-хоп.

Билетите за Meadows in the Mountains (16 юни) се продават на цена от 90 лева за български граждани, с промо код на уебсайта на фестивала – http://mitm14.eventbrite.com/. По време на промо партито на 16-ти май билетите ще бъдат на цена от 70 лева.

[media link=http://vimeo.com/80369139]