Necro – Sofia Brutality Part 2

Necro

Necro – Sofia Brutality Part 2

Бях си наточил кривите зъбки за Necro бруталия и донякъде очакванията ми се сбъднаха. Притесненията ми още преди да вляза във „Фабриката“ бяха свързани най-вече с големината на помещението, в което ще ни натикат. За съжаление бяхме в малката заличка, която се оказа достатъчна да побере всички повърнянки. Обидно малко народ. Ако концертът беше почнал в обявения час – 21:00 ч., а не в 01:15 ч., Necro щяха да го чуят 30 човека. 3 часа циклих прав на некви рапчета.

2Поразпитах около мен, малко да се образовам и аз в „бг рапа, бра’ат“, но уви, ударих на камък. Никой около мен не знаеше кой е на сцената. Изпълнението им няма да го коментирам и въпреки него успях да дочакам „дебелия“. Да – дебел, ояден, но надъхан бруталист, който ни изкърти, а когато видях и Mr. Hyde да изкача на сцената крехката ми душица заподскача.

Погото се запали, а Necro хвърляше пръчки през микрофона, подклаждайки го още, и още… Основната група пред стейджа бяха типчета с метъл тениски и заедно със заклетите фенове на Necro, припяваха текстовете дума по дума. Beautiful Music For You To Die To, Dead Body Disposal, Push It To The limit, Pre-Fix For Death, Rugged Shit, са само част от парчетата, с които ни прекълцваха бруклинските касапи. Дори и I Need Drugs по желание на народа не бе пропусната. Клането продължи около час като според мен си беше напълно достатъчно, съдейки по задремалите физиономии на половината присъстващи (изморени от чакане).

Цeлият концерт на Necro беше заснет с едно Go-pro от сцената, с обещанието да го видим скоро и в нета… A защо не и отново Necro на живо в по-голяма зала и с повече хора…

NECRO – POP YA HEAD OFF
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=BKeBeWc2Sfg]