ПЕсъци, пЕсъци и имам безкрайно време с Fars, Logo5 и The Top Stoppers

ПЕсъци, пЕсъци и имам безкрайно време с Fars, Logo5 и The Top Stoppers

Лятната градушка удря здраво и спасение дебне единствено откъм брега на морето. Без и с повод потеглям към Бар БЕЗкрай. Окей, налей и започвам отначало.

Какво те задържа в София средата на август? Независимо дали гюлето, оковало глезена ти, си го носиш поради самозадоволителен мазохизъм, къртовски труд или благодарение на форсмажорни обстоятелства, с минимално желание можеш да извадиш ключа от задния си джоб и да се освободиш. Ако успееш, печелиш цяла дамаджана – ако не успееш, губиш само себе си.

Аз не се изгубих, ами директно си хванах приятелите за транспортация и намерих повод за киснене при медузите – парти с Fars, Лого5 и The Top Stoppers. Леко разочарование, че и на Градина ще има засечка с друго събитие – THE SMUGGLERS COLLECTIVE ft. DoLittle в Kite бара. Ама, нищо де – ще има и афтърпарти (явно).

След познатото опъване на палатки и бански по клоните в гората зад Безкрай, помръдване към Созопол, всмукване на морето и каквото е останало, се ориентирахме към Бара. По пътя дотам от непознати палатки ехти Криско+Gery-Nikol, Discothèque и няк’ва друга простотия. Вече откровено бягам към Безкрая… А там – пясъчни фигури, насядали около и на бара. Приятно изчакване и повдигане на метри от земята с Fars. Лирически вендета и подскоци, разнообразявани от кръшни танци на девойки по двойки. Същинска лятна идилия. Негъра забавлява и пилотира като подготвя всички пърхащи умове за совалката Лого5.

Те пуснаха котва за около час зад микрофоните и разцепиха с медикаменти 🙂 (само аспирин), петилетки и контри. Никой не им се разсърди за блъсканицата по дървените площи и задръстването пред бара. След лого-то, последва и пого-то. Към 1:30 ч. бухалките хванаха The Top Stoppers и настана същинско меле. Поредно запознанство с летните нощи, дъждовете, спомените… твоят и моят.

Обърнах се за подробности към хип хоп експерта на DJambore.com Александър Недев, който продължава да не спи, а да бди над доброто си настроение. Той ме светна, че Прилепа пускал нечувани парчета от новия албум на The Top Stoppers.

А ти, дори да си бил на партито и нищо да не помниш, няма как да не си разбрал какво е мъжка плетена торбичка с 9 букви. 🙂 Очакваме отговора ти като коментар под този пост, за да спечелиш невероятна награда – дух от дамаджана. 🙂