SUNLAND Festival 2021

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

SUNLAND Festival 2021

Фестивалът Sunland, от създателите на EXIT, разкрива първата вълна от изпълнители, начело с Nina Kraviz, Ofenbach, S.A.R.S и много други

От 29-ти до 31-ви юли зашеметяващият плаж Перла ще се превърне в най-горещата точка по родното Черноморие, а на четирите сцени, през трите дни, ще можете да видите над 50 изпълнителя! Сред първите обявени участници са едно от най-важните имена на световната електронна сцена Nina Kraviz, авторите на популярни по цял свят хитове – френското електронно дуо Ofenbach и една от най-популярните банди в алтернативния рок S.A.R.S. След фестивали в Черна Гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, България става част от фестивалното семейство на EXIT със Sunland.


Nina Kraviz e абсолютен лидер в съвременната електронна сцена със своята отдаденост и безкомпромисно отношение, любопитството да открива нови форми на музиката, желанието да се учи, но и да бъде лидер. Тя има безброй отличия, едно от които е DJ на годината на култовото списание Mixmag. Зъболекар по професия, Нина още от малка се ориентира към музиката, а днес тя е един от топ DJ-ите, които радват многохилядната публика на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

Над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube. Toва са числата, които най-добре описват парижкото денс дуо Ofenbach (Dorian & César). След издаването на песни като „Around the Fire“ и „You Don’t Know Me”, те получават подкрепа от артисти като Robin Schulz и Tiësto. Известни са още с ремиксите на парчета на Bob Sinclar, Hyphen Hyphen и James Bay. Зад гърба си имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия. Време е и за дебюта им на българската сцена. 


Sveže Amputirana Ruka Satrijanija, познати още като S.A.R.S., са сръбска алтернативна рок банда от Белград. Представяйки комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно елементи от Сърбия, бандата е една от водещите на така наречената “нова сръбска сцена”. Познати са на българската публика със своите песни и огромна енергия на сцената. Песента им „Перспектива“ е тотален хит сред феновете вече почти десетилетие.

Специални фестивални участия и завръщания на музикалната сцена можем да очакваме от родни имена като Руши, Остава, ПИФ, Анимационерите, Ревю, Жлъч / Григовор / Гена, Керана и Космонавтите, както и много други, които предстои да бъдат обявени. Ще видим на живо още No more many more, Jin Monic, Спални места и други млади банди. DJ сцената ще бъде домакин на местни герои като The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Ihou, Cass, Stephane Love, Fozzie, Feel.


Билетите се разпродават бързо. Повече информация тук.

Предишна информация за събитието:
EXIT – многократно обявяван за eдин от най-добрите музикални фестивали в света – пристига в България с доказания 20-годишен опит на всяко издание да създава емоции и спомени, които топлят чак до следващото.
Заповядай в слънчевата реалност на SUNLAND за да изживееш 3 дни,
които ще изведат фестивалната ни действителност на ново ниво и ще променят начина, по който възприемаме фестивалната култура.
Плаж Перла ще се превърне в най-важната точка от парти-картата на лятото, където да изпратиш слънцето е също толкова хубаво, колкото и да го посрещнеш – защото забавлението няма да спира 24/7.
Хубавите новини тепърва предстоят!
Посрещни първи слънцето с
EARLY BIRD БИЛЕТИ на специална цена: 80 лв.
––––––––––––-
EXIT – named by many one of the best music festivals in the world – arrives in Bulgaria with the proven 20-year experience of filling each edition
with emotions that keep visitors warm with memories up until the next one.
Welcome to the sunny realms of SUNLAND to experience 3 days
that are going to bring our festival reality
to the next level and change the way we perceive festival culture.
Perla Beach is turning into the most important party-spot of the summer,
where waving the sun goodbye is just as fun
as greeting it – because the fun won’t be stopping 24/7.
Good news is yet to come!
Greet the sun first with
EARLY BIRD TICKETS at a special price: 40 EUR
юли 29 2021

Details

Start: юли 29, 2021 @ 18:00
End: август 1, 2021 @ 12:00
Cost: 80лв.-100лв.
Събитие Tags:, , , , , , , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/164478995632372

Venue

плаж “Перла”

Приморско, България

+ Google Map