Sofia Graffiti Battle III

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Sofia Graffiti Battle III

Sofia Graffiti Battle III – графити, музика и работилници

Sofia Graffiti Battle отново е тук за трета поредна година. Настоящето издание на фестивала ще е с  международно участие и на ърбан тематика. Цял паркинг в кв. Гоце Делчев, в близост до Южен парк, ще бъде преобразен с графити, музика и работилници.

Sofia Graffiti Battle 3 е поредното издание на фестивала за представяне на графити културата в София, организирано от Sofia Graffiti Tour – първата пешеходна обиколка, разкриваща историята на графити и стрийт арт културата в столицата. Целта на събитието е да даде възможност за изява на едни от най-актуалните български графити художници в момента, докато преобразява различни градски пространства.

Тази година събитието ще се проведе в периода 22 – 23 септември 2018 г. в кв. Гоце Делчев, на покрития паркинг в междублоковото пространстово на ул. “Химитлийски проход” – зад пощенска станция 1404. Програмата включва музика от JFF Soundsystem, филми, графити работилница, брейк денс уроци с Master Juju Rock. 

По покана на организаторите, в тазгодишното издание се пресъединява и холандския графити райтър Puaks LoveLetters, от световно известните Love Letters Crew. Заедно с отбора на Graff Tour-a ще изрисуват демонстрационна стена на паркинга. В допълнение по време на фестивала осем улични артиста ще се изправят в класическа графити битка, където всеки ще покаже уменията си с флакона. За да разберете, кои ще бъдат те, заповядайте на събитието.

Следете страницата на събитието за актуална информация относно програмата.

Фестивалът е подкрепен от Посолството на Кралство Нидерландия в Република България.Sofia Graffiti Tour:
Sofia Graffiti tour e двучасова пешеходна обиколка на интересните графити в централната част на града. Турът има за цел да запознае жителите и гостите на София с местното графити изкуство и неговата история. Обиколките се провеждат всяка събота, неделя, понеделник и петък – среща на паметника на Св. София, до метростанция Сердика. За повече информация посетете фейсбук страницата на тура и www.sofiagraffititour.com

септември 22 2018

Details

Start: септември 22, 2018 @ 11:00
End: септември 23, 2018 @ 21:00
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/298531294271996/

Venue

Улица Химитлийски Проход

Ул. Химитлийски Проход
София, 1404 Bulgaria

+ Google Map