ATILA x Worst: РЕД и ХАОС * Album Promo * Mixtape5 * A-Side *

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ATILA x Worst: РЕД и ХАОС * Album Promo * Mixtape5 * A-Side *

ATILA x WORST представят албума РЕД и ХАОС

След няколко силни колаборации помежду им за последните години, софийският рап титан АТИЛА и най-злият бийтмейкър на пловдивската школа WORST, са готови със своя общ албум Ред и Хаос.

АТИЛА е добре познат на феновете на алтернативната хип хоп сцена творец, с осем студийни албума на колана си и многобройни участия в цялата страна – самостоятелни концерти, фестивали и подгряване за световни легенди.

WORST е класическо име от пловдивския ъндърграунд, с безпощадни бийтове и колаборации, част от 7 HILLS Productions с легендата DJ SKILL и тонове проекти с пловдивските великани SP и Ударната група.

Албумът се явява логично продължение на тяхната обща работа, но тук експеримента е водещ. Двамата изпълнители излизат вън от зоната си на комфорта и търсят нови територии. С усмивка определят звученето на тавата като BOOM-TRAP-BLUES  – Класически boom bap rap, тежък и експериментален trap звук и тук там малко мръсни blues семпли. Момчетата гледат с широк поглед към музиката, но събирайки всичко, което харесват в едно – старото и новото – търсят нещо свое, нещо  извън рамките на музикалните етикети и времето.

Тематиките на текстовете варират между поглед към личното ежедневие емоции и всекидневни въпроси на АТИЛА, през опити за социални анализи на забързания ни съвременен живот – бърза храна, бързи удоволствия, “пакетирано щастие на конвейер”. Софийското МС споделя, че това е най-искреният му албум до тук и в него границата между рапара АТИЛА и човека Орлин Милчев напълно се е стопила.

В основата на проекта застава идеята за Реда и Хаоса в живота ни. ATILA & WORST споделят, че по-средата между тези две състояния е най-доброто за тях място – познаваш пространството около себе си, но навлизаш в нови и неизследвани места, за да се развиваш и провокираш – житейски, музикално, чисто човешки.

Да има и такъв рап в България.

Можете да го чуете на промоцията на албума ATILA x WORST  Ред и Хаос – 28ми септември в клуб MIXTAPE 5, където ще имате възможност да си закупите и албума.

Специални гости ще бъдат DJ AKASHA, ЖЛЪЧ и 5 O’CLOCK.

Билети в мрежата на Bilet Bg.

септември 28 2018

Details

Date: септември 28, 2018
Time: 21:00
Cost: 10лв.
Събитие Tags:, , , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2097866283579051/

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website