MIRY срещу демоните си в ново видео

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

MIRY срещу демоните си в ново видео

 Песента Inner Demons е за осъществяването на потенциала във всеки от нас

 Мирян Костадинов – MIRY се изправя срещу вътрешните си демони в новата си песен Inner Demons и видеото към нея.

Един от най-обещаващите български рок музиканти пише парчето, докато следва „Изящно изкуство и дизайн“ в Англия. Там той чува за популярно сред британските музиканти предизвикателство:  всеки ден да пише по една песен, независимо колко е тривиална или оригинална. Решава да опита и негова приятелка му дава темата за първото парче: вътрешни демони. Само за няколко часа се раждат музиката и текстът на Inner Demons.

Парчето е много лично и е за борбата с личните предубеждения, които често са препятствие по пътя към щастието. “Ние не вярваме, че притежаваме необходимите качествата за успех, а всъщност всеки един от нас има капацитета да постигне всичко, за което мечтае. Ключовото е да има вяра в собствените си сили, да предизвика себе си и да скъса с предубежденията си. Промяната е вътре в нас”, допълва MIRY.

Видеото на „Inner Demons” засилва с много огън метафорите в текста. Екипът зад клипа са близки приятели на Мирян, водени от режисьора Свилен Славов. Самото парче е мискирано и мастерирано от Виктор Добрев. Именно с този екип MIRY прави и първите си стъпки в музиката.

„Inner Demons” e естественото продължение в музикалната кариера на MIRY, след дебютния му сингъл „I Won’t Pray“  и последвалите го рок-хитове „You Already Know“ и „Blood Money”. Музикалното му развитие започва от студентските години във Великобритания, където той осъществява няколко участия в лондонски клубове, както и на фестивали за поп и рок музика в Шефийлд, Лийдс и Хъдърсфийлд. Интересно е, че по време на следването си,  MIRY често се изявява и като уличен музикант, защото вярва, че случайната тълпа е най-суровият и безпристрастен критик – “Ако тя те хареса, значи си на прав път”, уверен е той. Именно хората от улицата го насърчават да повярва , че  творчеството му заслужава да бъде чуто.

От 2017-а Miry свири с Пит Борисов – соло китара, барабаниста Владимир Иванов и басиста Димитър Сираков. Четиримата се готвят за серия концерти и през тази година и тепърва предстои участията им да бъдат обявени.

Можеш да чуеш MIRY и P.I.F. в Club Terminal 1 на 14 април.

април 14 2018

Details

Date: април 14, 2018
Time: 22:00
Cost: 8лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/436736890095854/

Venue

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website