Metropolis pres. Hello Summer w Alex Do, Etapp Kyle, Traumer

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Metropolis pres. Hello Summer w Alex Do, Etapp Kyle, Traumer

С настъпването на юни настроението ни става по-лятно от всякога. Дните стават по-дълги, нощите по-топли, а емоциите и парти настроението се събуждат в търсене на нови предизвикателства…

Когато говорим за партита, които нямат аналог по нашите ширини, асоциацията ни винаги е Метрополис. Тези пионери в изкуството на забавлението не спират да ни изненадват приятно повече от 20 години. Всяко едно от техните събития носи в себе си духа на рейв културата от 90-те години, преплетено със силни емоции, качествена музика и несравними изживявания.

Hello Summer е първото от събитията на организацията за летния сезон, като още отсега можем да твърдим, че ще остави ярък спомен в съзнанието ни.

На 23 юни ще влезем в 14-часов техно вихър с едни от най-изявените лица на Българската и международна електронна сцена. Главни герои на сагата ще бъдат трима артисти, които са едни от най-прогресивните звезди в техно небосвода през последните години. Първият от тях е Траумер, който миналата година ни разтърси из основи в Приморско на Insomnia. Етап Кайл пък ни отнесе в друго измерение със Sonic Voyager през април 2017, а Алекс. До е една от утвърдените личности на Берлинската техно сцена.

Нямахме търпение да разберем повече информация „от кухнята“, затова се свързахме с организаторите. Ето какво ни споделиха те:

С Hello Summer полагате началото на летния сезон за Метрополис. Какви са очакванията?

  • Hello Summer e естественото продължение на Street Parade, което събираше близо 20 000 души по улиците на София между 1999 и 2002 г. Беше истински празник на електронната музика. Хиляди освободени хора, които просто се забавляваха. Такава беше рейв културата навремето. Надяваме се, че и сега ще е така.

Как ще протече вечерта на 23-ти юни?

  • Този път събитието ни ще бъде малко по-различно от предходните. По принцип започваме в 22:00 и продължаваме до 08:00 сутринта, като огромна част от феновете ни желаят да продължим и след това. Поради тази причина, на 23-ти ще започнем още в 18:00ч., на алеята зад зала София. Същинската част на вечерта ще се пренесе в залата от 22:00ч.

А нещо повече за лайн-ъпа?

  • Освен, че този път е по-дълъг от нормалното? Началото на лятото трябва да се почете подобаващо. Заедно с гостите ни от чужбина, този път феновете ще имат възможността да се насладят и на силно българско присъствие – някои от тях са част от лицата на Метрополис, други са изявени имена от локалната клубна електронна сцена. Определено ще бъде интересно. И разнообразно.

Нещо в заключение?

  • Очакваме всички фенове, които не спират да ни подкрепят вече повече от 20 години, на 23-ти юни в зала София за да кажем заедно Здравей на лятото. Както и – „Не създавайте паника, не тичайте към вкъщи“

Всички, които искат да бъдат част от Hello Summer, могат да закупят своите билети от мрежите на eventim, epay.bg и easy pay. 

юни 23 2018

Details

Start: юни 23, 2018 @ 18:00
End: юни 24, 2018 @ 18:00
Cost: 28лв.-45лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/148655212658027/

Venue

зала Спортна София

Борисова градина
София, Bulgaria

+ Google Map