MACY GRAY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

MACY GRAY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

РУТ КОЛЕВА  ЩЕ ОТКРИЕ СЪБИТИЕТО НА 26 ОКТОМВРИ В ЗАЛА 1 НА НДК

Огненото момиче и един от най-успешните български изпълнители, Рут Колева, ще се качи на сцената преди MACY GRAY. Това ще се случи на 26 октомври от 20:00 часа в зала 1 на НДК. Изборът на Рут не е случаен – освен множеството награди и постижения, стилът и кадифеният ѝ глас импонират по подходящ начин на американската мултиплатинена суперзвезда.

След натовареното лято изпълнено със събития около издаването и представянето на последният ѝ студиен албум „The Reset”, MACY GRAY и тур бендът ѝ The California Jet Club ще си поемат глътка въздух. След това, по покана на BGTSC, ги очакваме у нас като част от европейската им обиколка през октомври. 

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) на цени от 60 до 120 лева.

Българските почитатели на Macy Gray знаят, че изявите на звездата винаги са заредени с неповторими емоции. Освен музика от новият албум, съвместно с The California Jet Club ще чуем и някои от най-големите й хитове. За настроението на публиката преди това ще се погрижат Рут Колева и нейният бенд. 

Предишна информация за събитието:

ВИЗИТАТА НА R&B ДИВАТА У НАС Е НА 26 ОКТОМВРИ В ЗАЛА 1 НА НДК

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Macy Gray ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour. Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новият студиен албум на Macy Gray, озаглавен „The Reset”.

Билетите за концерта на Macy Gray и The California Jet Club в София влизат в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Албумът “Reset” e продуциран от Tommy Parker и представя Macy Gray в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл “Thinking of You”, през епичната оркестрална балада „You Got Away” до натрапчивото жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), „Reset” се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Macy Gray пътува по турнета: барабанистът Tamir Barzilay, кибордистът Billy Wes и басистът Alex Kyhn. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Macy.

На концерта в София през есента, Macy Gray и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума „Reset”, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.

октомври 26 2022

Details

Date: октомври 26, 2022
Time: 20:00 - 23:00
Cost: 60лв.-120лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.youtube.com/watch?v=ZQcuUtiUpBU

Venue

НДК

пл. България 1
София, Bulgaria

+ Google Map