KILLA P Birthday Bash by GRIME BG

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

KILLA P Birthday Bash by GRIME BG

Ето, че дойде и моментът GRIME BG да ни въвлекат в първото си събитие за 2020 г. – KILLA P ще празнува 40-ия си рожден ден в Mixtape 5!

При последното му гостуване в България, KILLA P прецени, че България може да бъде велика дестинация за отбелязването на рождения му ден. Няколко месеца по-късно събитието вече е факт, а билетите са в продажба. За нас е огромна чест да избере точно нашия град и компания за да си изкара празника, защото това е още едно признание за нивото на публиката и атмосферата, която успяваме да създадем.

Това е едно екзклузивно събитие и билетите ще са ограничен брой – само 200, като първите 50 са на промо цена, защото все пак това е рожден ден.

От наша страна, както винаги, ще участват Chibook & Jahmmii, както и Bashmentt & Fnkz.

Очаква ни вечер с тежки грайм звуци и много лирика, като имаме и още една изненада – DIAMONDZ (Bluku Music). Един от хората, които поставят България на световната музикална карта. Той е и човекът, който стои зад продуцирането на много от инструменталите на D Double E, както и много други грайм MC-та от острова, работил е с продуценти като Sir Spyro и ще се включи за първи път в наше събитие. Биг Ман Тинг.

Билети може да закупите през този линк.

януари 04 2020

Details

Date: януари 4, 2020
Time: 22:00
Cost: 10лв.-15лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/542001846645347/

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website