Hayes&Y с голям концерт в София на 28 декември

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Hayes&Y с голям концерт в София на 28 декември

Следват още срещи с бандата – в Бургас (29.12) и Пловдив (30.12)

Любимата ни и единствена за сега, съвременна, българска банда, която твори и живее зад граница – Hayes&Y ни кани на най-големия си до сега концерт в София – на 28 декември в столичния клуб “Music Jam”! Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб “Барбоса” и в Пловдив на 30 декември в “Bee Bop Café”. Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от подобаващо – с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели.

Последното участие на бандата у нас бе в края на лятото, когато на открито в  “Маймунарника” се събраха стотици млади хора – ценители на музиката на Hayes&Y. Тогава момчетата представиха последното си и съвсем ново тогава ЕP „safeplace„.

На 28 декември в един от най-новите и добре оборудвани музикални клубове в София – Music Jam, Hayes&Y ще представят добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет. За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл – “Disaster” наред с най-доброто, което е създала до сега. Песента “Disaster” излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас и на Острова) са отлични. Видеото вече има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в YouTube.

На 28 декември очакваме да се случи най-големият ни концерт до този момент и наистина много се вълнуваме” – споделят момчетата от Hayes&Y. “Нямаме търпение да се срещнем с приятели и фенове в София, Бургас и Пловдив  и заедно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни” – продължават още те. На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга успешна и интересна бг банда – Jin Monic.

Билети:

* За концерт на 28 декември в София в клуб “Music Jam” билети се продават в системата на Bilet.bg и можете да поръчате ТУК.

* За концерт на 29 декември в Бургас в клуб “Барбоса” билети можете да закупите направо от бар Barbossa.

* За концерт на 30 декември в Пловдив в “Bee Bop Café” билети можете да намерите в системата на Bilet.bg или ТУК.

декември 28 2019

Details

Date: декември 28, 2019
Time: 21:00
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/437975270171765/

Venue

Music Jam Club

ул. Пиротска 5
София, Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website