Балканско Гуча „Баба Марта“ Парти

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Балканско Гуча „Баба Марта“ Парти

Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканския духов и рок-ска ритъм! 

За нас е огромно удоволствие да ви поканим на предстоящото, по ред 17-то издание, на най-големия карнавал на балканската лудост и радост: ,,Балканско Гуча Парти’’.
Както вече се досещате, с това издание ще отдадем своята любов и признателност към двата най-български и най-светли празници, а именно ,,Баба Марта“ и 3-ти Март.

По деликатесна балканска рецепта се гответе за следния сценарий:

✴ масово връзване на мартеници

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат дискотечните пантофки от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Очаквайте най-горещи включвания из музикалните дебри на България, Сърбия, Румъния, Гърция, Македония, Черна Гора, Босня и Херцеговина, съзвездията ,,Орион“, и ,,Голямата мечка“ , както и ,,Мелмак“ !

✴ Ще имате възможността да се насладите на зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще си тананикате и подсвирквате с месеци!

✴ Балкански духов оркестър, съставен от виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, помагайки ни да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.

✴ Български народен танцов ансамбъл ще ни хване за ръка и ще ни поведе на голямо хорце, като така ще отдадем нужната любов и уважение към и хиледолетните български традици и настоящите празници. Българското трябва да се помни и да не се забравя!

✴ Ще посрещнем всички гости с ракийка и мезенце и ще разиграем весели игри със щедри награди

Очакваме балканската лудост да се разгърне в пълен блясък, така че събота я пишем дъждовна!

март 02 2018

Details

Date: март 2, 2018
Time: 21:00
Cost: 5лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1581492775274256/?active_tab=discussion

Venue

Club MAZE

Христо Белчев 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website