Amenra (Be) live in Sofia

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Amenra (Be) live in Sofia

КУЛТЪТ AMENRA С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

На 7 ноември 2019, в клуб *Mixtape 5*, ще видим група, за която никога не сме си мислили, че е възможно да приеме поканата ни да свири в България. С доза късмет и съвпадение успяхме да се преборим София да получи своето и белгийската авангардна пост-метъл формация – AMENRA да посети България за първи път.

Програмата за 7 ноември е следната:

19:30 – Отваряне на врати на клуб *Mixtape 5*

20:30 – YLVA /Австралия/

21:10 – E-L-R /Швейцаря/
22:00 – AMENRA /Белгия/

23:30 – Очакван край

През последните няколко години AMENRA е в огромен подем и пик, което я прави актуална, както за големите и по-известни рок и метъл фестивали, така и за концептуалните такива в Европа и САЩ, получавайки хедлайнерски и ко-хедлайнерски позиции, поради факта, че лайвовете им са нещо, което наистина е неповторимо и незабравимо. Освен музиката, белгийците използват и атмосферични визуални ефекти, които допълнително се отразяват на цялостното изживяване по време на концертите им.

Контрастите винаги са били на дълбоко в сърцето на музиката на AMENRA. Измъчваща тъмнина, която съществува успоредно с красотата на светлината, тежки и гръмотевични музикални тътени, които незабавно биват трансформирани в крехки и деликатни звукови тънкости. Песни, които поглъщат целия ни свят, a изведнъж започват да шептят в изолацията на собствената ни усамотена утроба.  Много е трудно да се описва музиката на AMENRA, тъй като тя е изкуство извиращо директно от сърцата на участващите музиканти, които са способни да установяват връзка със слушателите си на едно адски дълбоко и първично ниво. Така както болката, скръбта и мимолетните моменти на радост произлизат директно от сърцето, те са реални.

Запазете датата и мястото за този жесток лайв – 7 ноември в *Mixtape 5*. Освен култът AMENRA, ще видим и още 2 групи – E-L-R от Швейцария (post-rock, atmospheric metal) & YLVA (sludge) от Австралия.

Билети – в мрежата на www.bilet.bg;  както и в The Wrong Bar & На Тъмно.

 

ноември 07 2019

Details

Date: ноември 7, 2019
Time: 19:00
Cost: 35лв.-40лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/721117111638221/

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website