HED PE (USA) Live at Club Terminal 1 – 19 February 2019

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

HED PE (USA) Live at Club Terminal 1 – 19 February 2019

Ню-метъл легендите от HED PE с концерти в Пловдив и София в средата на февруари

В България концертите на Hed PE ще се проведат в Пловдив и София. На 18.02.2019 бандата ще е в Rock Bar Download (Пловдив), а на 19.02 – в Club Terminal 1 (София). Приятната изненада за момента е концертът в Пловдив, за който до момента ¾ от билетите са продадени.

Към концерта в София ще се присъедини сръбската рапкор/ню-метъл банда Iskaz, която с двете си участие през лятото в София набра голямо количество фенове. В Пловдив пък съпорт ще бъдат експерименталните осем – битови Electric Dragon. И на двете дати, част от концерта ще бъде и официалния тур-съпорт на HED PE – What A Funk. Бандата е сформирана от няколко от членовете на Crazy Town, a понастоящем живее и твори в Los Angeles.

Кои са HED PE?

Има малко банди, които могат да бъдат наречени “квинтесенцията на едно алтернативно поколение”. Това определение, обаче, важи на 100% за американските пънк/ню-метъл/хип-хоп/реге легенди HED P.E.

Създадена през 1994 г., бандата моментално набира популярност сред ентусиастите на местната калифорнийска сцена. В началото на новото хилядолетие – техният албум Broke дебютира на 63-то място в Billboard 200, като оттам нататък всичко е история. Успехите се редят един след друг, а HED P.E. се налагат като една от най-интересните банди на двете хилядолетия.

Бандата е известна с безкрайно енергичните си концерти, изпълнени с постоянна комуникация между публика и музиканти. Jared Gomes (вокали) кара всеки един от публиката да се почувства част от разказа, част от песента. Нещо, което може да се каже само за истински големи фронтмени. Преживяването HED P.E. се поддава само частично на описание – кръвта бушува истински силно само на живо.

Билети и за двете събития могат да се намерят в мрежата на БИЛЕТ.БГ.

февруари 19 2019

Details

Date: февруари 19, 2019
Time: 22:00
Cost: 25лв.-30лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/300391240595483/

Venue

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website