EROTOMANIA x 5

EROTOMANIA x 5

Здравейте, палави рейвърчета!

Ние пак сме тук с поредните няколко параграфа разкази за отминали партита, за които си струва да си поговорим. Този път фокусът е върху ФАЗА x Erotomania 5.0, което се случи миналия петък в The Steps – място, което среща, сприятелява и приобщава хората с различни идеи, отговорни и приемащи разликите помежду си (според официалното инфо), или – мястото, в което наши хора правят много готини партита (според нас). Но за това вече сме говорили…

Купонът в петъчната вечер протече според следния timetable:

Ние, като едни доказали се офлянканяци (разбирай – хора, които имат проблем с менажиране на времето си – б. а.), пристигнахме малко след края на Thea, която много искахме да видим и чуем на живо, но уви, може би другия път… За сега ще изслушаме нещата ѝ в SoundCloud и ще гледаме напред за яки партита на хоризонта. 

И все пак, влязохме в клуба по време на сета на Art:On, за който, ако трябва да сме честни, не знаем много, освен, че представя лейбъла, или по-скоро движението за нова ъндърграунд електронна музика в България – ФАЗА. Пичът първоначално звучеше и изглеждаше така, претопляйки ни леко за предстоящите артисти, като постепенно вдигна темпото значително, въвеждайки ни в атмосферата, за която повечето бяха дошли.  

PvrvllelSelf, aka Blaze-a & Self-а, влязоха директно с dope селекция и звук, aka мръсно техно, и ни накараха да се почувстваме gangsta shit, или “както си тре‘e” (поне аз – б. а.). Не случайно нашите момчета бяха позиционирани в програмата на културния ивент точно преди хедлайнера. PvrvllelSelf absolutely smashed the dance floor! 

Като заговорихме и за легендата Regal, известен на някои и като ACIDBOY®, или просто Gabriel Cassina – DJ, базиран в Мадрид, Испания, но с италиански произход, няма как да не отбележим и неговата забележителна изява с 3-часов сет (02:30 – 05:30), който усетихме като 1-часов. Regal наблегна на по-тежкия и тъмен sound като звучеше и изглеждаше така или така. Накратко, всички потънахме в dark / hard techno обстановка, а партито придоби атмосферата, която истинските фенове търсеха и желаеха. Или поне ние, екипът на любимата ви медия. 

Партито бе затворено (може би „затворено“ е твърде слаба дума) от нашето момиче („Балканското чудо“) TEDKA, която ни изненада с интензивен сет, включващ EBM, hard/dark techno и какво ли още не, от което ние едва ли разбираме… Атмосферата и емоцията, обаче, беше нещото, което всички усещаха, а тя изглеждаше и звучеше долу-горе такатака). Amazing closing set, а на всички нас просто не ни се искаше партито да приключва. 

Та, това беше всичко от нас, приятели (и без това в 21-ви век никой няма време за обемна информация в текстов формат).

Вижданка на следващото парти, бъдете диви и свободни, за да бъдете и красиви!