Слушай, чети, спечели… с DJambore.com и On Air

Album Cover

Слушай, чети, спечели… с DJambore.com и On Air

Слушай новата ни рубрика „Познай драскача“ в DJambore.com On Air по радио Реакция и спечели покани за концерти

DJambore.com On AirОт 20 ноември стартира нова играчка-закачка в предаването ни по единственoто независимо радио в България – РЕАКЦИЯ

В четвъртък между 19 и 20 ч. ще чуеш в DJambore.com On Air кратко интервю с някой от авторите в сайта. Познай драскача, изпрати ни името му и спечели пас. Тази седмица се бориш за покана за концерта на Stereo MC’s в Mixtape 5 на 27 ноември.

Как да спечеля?

Слушай DJambore.com On Air на 20.11.2014 и изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кой от авторите на DJambore.com даде кратко интервю в предаването, излъчено на 20 ноември?“. Добави трите си имена и телефон за обратна връзка.

Можеш да се запознаеш с профилите на драскачите, ако цъкнеш ТУК, а ако случайно си пропуснал да слушаш DJambore.com между 19 и 20 ч. в четвъртък на онлайн честотите на радио Реакция – чуй записа ТУК.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за еднa поканa за концерта на STEREO MC’S на 27 ноември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 26.11.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 20-26 ноември 2014 г.

Stay Tuned, Stay Connected

Stereo MC’s – Connected
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=RVnPR6amHjA]

 

Вижте също и: