Bobo & The Gang – 204 PARTY

Bobo & The Gang – 204 PARTY

И други хора ги влече нощния живот, ама аз прекалявам.
И да планирам да се прибера, все не успявам
.“

Пороци

Влизам ви директно с цитат, ЙО! И то не е никак случаен. Двата реда по-горе добре обобщават уикенда ми, което и вас ви вълнува. Като се започна в четвъртък, където се размазахме на HIP HOP SOULS, през Bobo & The Gang в петък, та до BlabberMouf / Da Flowin’ Dutchman Tour в събота. Тридневен хип хоп маратон, бейби и ОЦЕЛЯХ, ЙЕА!

За случилото се на HHS, можете да чекнете статията на колегата The CrazyNinjaDoctor – „GANGSTARR FOUNDATION РАЗТРЕСЕ СОФИЯ. 8 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА GURU.“ За Bobo & The Gang продължете да чете следното писание, а за лудницата в събота – скоро.

So, ще започна с кратко ревю за Sofia Live Club, където се състоя концертът. Няма какво да се лъжем, за първи път посещавам клуба. Доста приятно местенце. Няма да го сравнявам с други известни алтернативни заведения в София. Само искам да отбележа, че Sofia Live е на различно ниво. За едни хора… Абе, за хубави хора с вкус за музика. Аз лично, обаче, не успях да избухна на супер макс… Иначе още на входа ме посрещна любезен персонал, същото яко впечатление у мен оставиха момичетата и момчетата при гардероба и на бара.

Така де, за съжаление, изпуснах началото на концерта. Но не мисля, че закъснях особено. Една-две песни да не съм чула. Повечето от хората бяха седнали, съответно това направих и аз.

Случи се на два пъти, ако не и повече, Бобо да опита да ни надигне, при което усилията му имаха някакъв успех… Малко преди почивката и аз се активирах, а след нея настроението вече се беше повдигнало. Абе, това наистина няма значение. Момчетата, както винаги бяха на страшно ниво. Със сигурност това беше правилният избор за 420 парти! Уникално. Особено за див хип хоп фен като мен, който като цяло цени музиката. А комбинацията – хип хоп + джаз + рок е жестока… И, както споменах, е най-доброто решение за честване на празника.

Чухме, да не кажа, всички невероятни песни от албума „Говори“. Мини джамчетата след всяка песен, правеха концерта още по-любовен и прекрасен… Включването на Jahmmi Youth допринесе за едно по-реге звучене, а кака ни Йоко… Е, тя както винаги беше перфектна. Супер много ме накефи как влезе в песента, разцепи ни с рапа си и се потопи в клуба. Страшна е! A как си мечтая за общ лайф Bobo & The Gang + BassYYokoto… <3

И те, така… Със сигурност си тръгнах в още по-добро настроение, от това, в което дойдох! Благодаря ви Bobo & The Gang, вие направихте тази вечер специална, както за мен, така и за всеки един от присъстващите на събитието. И за това съм сигурна, че няма две мнения!

Мир и любов!