ОТ СЪРЦЕ, ДАЛАК, МЕНИСКУС И ДРУГИ ОРГАНИ ВИ УМОЛЯВАМЕ: НЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА!

bicheto

ОТ СЪРЦЕ, ДАЛАК, МЕНИСКУС И ДРУГИ ОРГАНИ ВИ УМОЛЯВАМЕ: НЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА!

НЕМА ЗА КВО ДА ГО ЧЕТЕТЕ! ИМАТЕ ОЧИ, НЕ ТОАЛЕТНИ! НЕМА СМИСЪЛ!

АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА, ЗНАЧИ СИ ПРАВИТЕ КВОТО СИ ИСКАТЕ И НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ВИ СЕ КАЗВА! ЧЕТЕНЕТО НА СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ Е НА ВАША ОТГОВОРНОСТ!

снимки: Анастас Чобанов

Аз не мога да разбера к’во ви интересува да четете за събитие, на което не сте били. Дайте некой лев, идете веднъж, два пъти, па вижте к’во е, изградете си собствено мнение. Т’ва е концерт, не етикет на шише да го четеш. Ама така и така требе да избиете още пет минути в интернет, поне да са в глупости.

Нямам спомени. Часът е малко подир пладне. Отварям очите, прискръбно. Първото, което виждам е, че ми е лошо, защото чашата ми е празна. Като от райска тръба, пробиваща пътя си сред облачния плет, чувам блажените звуци и слова:
УМРИ! УМРИ, БОКЛУК! СЕЛЯНИН! МАМА ТИ ДА *БА! НЕЩАСТНИК! СМЪРТ! ДА УМРЕШ ДАНО!“

bichetoТези слова крещяха над 300 припотени оптимисти, които носеха, освен замиращите кожи, в които се помещават бедните им души, и надеждата, че не са дали напразно 15 лв. Уви, “игри на съдбата” им показа как стоят нещата в реалния живот: ”Хубаво е само като си дете” -“Ум’релият делфин”.
Краят на всяка от 13-те песни бе съпроводен с такива викания. Да ви ги кажем ли песните? Като не сте били, к‘во ви интересува? Опитаха да се направят следните парчета – Идем, Номер 1, Колко да чекам, Понел, Продуцер, Сам Самин, Рап Божи, Или тече, Игри на съдбата, Селска Армия, още една… И две други.
Яхнал белия фаянсов кон, се замислям какво може да си купи човек за 15 лв. *на цената на билета за тази панихида*
Според скъпата ми WC бумага (каталози на реномирани търговски вериги):

 • Прибори за хранене 24 части!
 • Тиган с керамично покритие 24 см. диаметър! Удобна дръжка!
 • Тенджера – благородна стомана, със стъклен капак, вместимост 2.5 л., диаметър 20 см.!
 • Съд за печене на пиле – керамичен, огнеупорен, вместимост на тавата 2л., вместимост на гърлото 350 мл.!
 • 15 кг. портокали (или целина на глави, по избор)!
 • 0.03 биткойна!
 • Сгъваема табуретка-ракла 35х35х35 см., издържа до 100 кг. еко кожа, различни цветове!
 • Кора за кола!
 • 15 хлеба!
 • Половин шише от синия джин с екзотичното име!
 • 3 буркана царска туршия (кой купува туршия в края на март бе, идиоти!)

Има и още. Ще трябва да поровя в менталния кенеф, за да изкарам това, което не се продаваше за “тези 15 лв.”.

На село сме, чува се реч, която трудно се разбира, но незнайно защо съществува, носи се смрад на запотено, в “подлучените усти на селската армия” сякаш е умрял разлагащ се коч. Т.нар. изпълнители не са в по-добро телесно състояние. Единственото, което се е променило са маските им. Върху най-грозната част от телата им – главата – са поставили нови парцали, опитвайки се да прикрият грозната си, обезобразена от времето и навиците им, външност.
Имаше ли нови песни? Ми нали видехте сет листа! Имаше! Ма и те са гадни и не струват. Повече усилие се изисква, за да се слушат, отколкото да се направят.
bichetoИмаше погребална среда, имаше и праз, нек‘ви глупаци от антуража на Бичето бяха снабдили звездата, хареса ми. Хората беха пияни, защото немаха избор… да ви кажем честно. То как се търпи това? Требе се ползва естествен фотошоп, от 30 до 50 градуса. Апатрахил – балетът – го нямаше. Криза е, Бичето още не е намерил и своята нова Славея. Фистингът, прощавайте – кастингът за алкохолика на жалката трупа продължава!
Песните ги пеха по два пъти повечето. Нямаше как – унизиха слуха ни с безплодното си битово творчество повече от веднъж. Почвам да си мисля, че хората дето посетиха това мероприятие виждат шефовете си в кожата на Бичето! Поне тук могат да се псуват очи в очи, без декори, с цялата помия – разлят алкохол (сърцето ми се къса като видя, нещо в мен плаче, а после умира), тоалетна хартия, карамфили и всичко прилежащо. Имаше и тениски, но и те беха гадни – с лицето на Върбанчо. Искаха им по 20 лв., което си беше чисто безобразие, но тия сметки требе некой да ги плати. За съжаление се разбра, че май ще има и друг концерт скоро. Няма да ви кажем за него, че тия лайкове във фейсбук са ни важни. От тех живеем – като храним децата си и викаме – отвори устата, идва 1 like, айде още веднъж за споделянето, я да видим кой е коментирал и др.
Абе беше си гадно, нали ви казвам. Завиждаме на хората, които си спестиха парите, времето и здравето. Тежък удар по местните опити за културно и интелектуално развитие на градското население със селски характер.
Аре бегайте да пиете, стига четохте глупости събота е!

Бичето. Звук и картина:
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=Nm5RF3uW0wM]