Back to the Unity Vol.12 BRING the NOISE – един своеобразен BG хип-хоп празник!

Back to the Unity Vol.12 BRING the NOISE – един своеобразен BG хип-хоп празник!

Вчера бяхме на един своеобразен BG хип-хоп празник – Back to the Unity Vol.12 BRING the NOISE (за което трябва да благодарим изцяло на Негъра). Сега ще ви разкажем…

Партито започна някъде към към 22:00, което си е в рамките на повече от разумното (като за дърти) и протече по следния ред/план:

Естествено, като едни видни меценати и ценители на истинската черна музика, с колежката нямаше как да не минем през Kingdom Bar на Dancehall 2 Di Max, където бяхме филмирани от танци и баунс на дебело! По времето, когато влязохме, все пак, на родния хипхоп ивент, на сцената беше SplitKid, който цепеше… Задайте едно ухо на Мръкне ли и други хитачки if u dunnow… После пък на сцената се качи и Jay и двамата със SplitKId изцепиха нещо съвместно, което доста ни изненада. Тамън, обичаме изненадите by the way.

Малко по-късно нещата станаха повече от real – на сцената Roof Rhymez StudioImp, Sr.Martini и строгият DarkSide_official! Избухнахме си на A с‘а видя ли (ако се нелъжем) и какво ли още не от студиото, което не спира да ни изненадва с продукция напоследък. Разгледайте (и разцъкайте) IMP/Roof Rhymez Studio ако скоро не сте го правили, препоръчваме (като едни ценители и разбирачи).

След ROOF RHYMEZ решихме да се вкараме в по-фънки груув вайб и случайно попаднахме в малката зала, (всъщност – не случайно, разхождахме се, търсейки развлечения целенасочено) където се случваха breakdance battles – *3 VS 3 BREAKING BATTLES* с участието на видни брейкденс герои от родната сцена, чиито имена сега не можем да намерим в инфото на ивента (поради бавен компютър и други житейски проблеми). Не са важни имената, важни са делата, пичовете сцепих – кратък видео тийзър.

Съдии бяха заслужили войни на родната брейкденс сцена: EF ONE (ELECTRIC FORCE CREW), MOCHACHO (MONSTRIBE) и EKZARKA (SLEEPWALKINGZ), зад колелата от стомана – DJ SKILL, Host: SWIPY!

Якото е, че „Buzz Sneaker Station бяха приготвили специална награда от три чифта персонализирани кецове Nike Air Force 1, като ще бъдат изписани имената на класиралата се тройка на 1-во място“, за което им завиждаме благородно (а дали ще направят и специално custom ортопедично издание за заслужили хора с плоскостъпие?).

Така де, жадни за хип-хоп и истински БГ рап се завърнахме в голямата зала, където НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ – цепеха! 5 o’clock и нямаше План Б – млан Б (фламбе) и схема за фриволни и свободни танци и/или за евакуация. НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ДИША от рап, копеле!  Направо – Удри, Беги!

Със сигурност чухме и Сафари, понеже на сцената се качи и любимецът на BG hip hop фенките – Secta който се раздаде на макс и пръсна ушните мембрани на малките фенки с флоу, скил и деливъри. Има ли смисъл да ви разправяме изобщо?…

Последваха великаните X-Team, FARS, представени от Neshev & NEGY / FARS и Лого5 и какво ли още не, копеле, но не можем да пишем повече, щото… живот (Пинги ми е на гости).

One Love гургулички и до скоро, вижданка в DJambore-то на якото в събота вечер – HMSU PRESENTS: HOSPITALITY BULGARIA.

3 VS 3 Breaking Battles // Back to the Unity Vol.12 BRING the NOISE // JUDGES: EF ONE // MOCHACHO // EKZARKAHOST: SWIPYDJ: SKILLBack To The Unity // Rock On Jamz // Buzz Sneaker Station

Публикувахте от Rock On Jamz в Събота, 6 април 2019 г.