ТОНИ: Сега имам много повече какво да дам и кажа

ТОНИ: Сега имам много повече какво да дам и кажа

С нейната музика свързвам един сън, трудно пробуждане и трикрило огледало… Сигурно и ти. ТОНИ се събужда, за да даде и разкаже още повече. Защото знае, че близо 20 години тънем в интернет самота и се чудим дали наистина всичко било е насън

An: Тони, винаги съм искала да поговоря с теб (въпреки, че не се познаваме) и въпросите да задавам аз, а не само ти да ме питаш дали всичко било е насън! 🙂 …

Събужда се пак познато лице в огледалото пред мен и зная, че аз съм някъде там зад тези нови очи.“ Време е за пробуждане, защото днес и утре е ден.

Ще те погледнем с нови очи на 16 октомври, когато е концертът ти в Sofia Live Club… Защо се качваш на сцената пак точно сега? Какво те пробуди?

Да, на 16 октомври ще имам участие в Sofia Live Club след известна пауза. През последните години не съм спирала да работя. Може би беше един по-тих сезон… време да се преборя със сънищата. Но усещам, че е назрял моментът всичко да стане както преди, а и дори по-добре, 🙂 защото сега имам много повече да дам и да кажа.

Какво се промени от „Както преди“ до „Сега“? Търсиш ли това „преди“? А търсят ли взаимност все повече интернет самотници?

Станах един по-добър, по-силен и по-уверен човек. Имам и много повече какво да дам като артист. А всички, които се чувстват самотни у дома, каня да намерят взаимност на 16 октомври.

Омръзнало ли ти е да изпълняваш „Всичко било е насън“? В какви нови проекти влагаш енергията си? 

„Всичко било е насън“ е песен-шедьовър и затова влезе толкова дълбоко в душите на българите. Толкова е красива, че няма как да ми омръзне да я изпълнявам. А за в бъдеще бих искала да правя все повече авторска музика.

Кой е любимият ти женски вокал на всички времена?

Уитни Хюстън! Любима!

А как би се нарисувала с няколко думи „по памет“?

Малко момиченце, което отказва да порасне и продължава да се радва на интересния шарен свят.

За кой е концертът ти на 16 октомври в Sofia Live Club?

Концертът е за всички, които харесват музиката ми, за всички, които обичат хубава музика и приятна атмосфера и за всички, които на 16-и имат среща с някого и искат да се видят, за да си прекарат добре. Заповядайте!