THE WEEK (28.01 – 3.02. 2019)

THE WEEK (28.01 – 3.02. 2019)

След зашеметяващото отдаване на порнозвезди от Средновековието в клуб Терминал 1 и безпощадното пропускане на партито на месеца по случай 20-годишнината на HMSU, няма как да останем равнодушни към случките, които предстоят тази седмица.

  • Някакъв небивал интерес в джамбурейската душа се отприщи към изявата на Elizabete Balčus в бар Амокна 29 януари. Най-малкото, защото Елизабет е латвийка, а отдавна не сме зяпали нещо, пръкнало се от тази загадъчна земя с над 3 000 езера. Явно ще има мараня. 🙂
  • На 30 януари класически ще се отправим към Софийската опера и балет, за да се гмурнем в дълбокото гърло на Мария Гулегина. Тя ще се превъплъти в Кундри от операта на Вагнер Парсифал.
  • Последната януарска вечер за тази година ще се пръсне в EXE Club, където се очаква DAYO и ко да развъртят бийтове и медни/жлъчни гласове.
  • Съботата ще е още по-луда заради интернационалното парти CRAZY Animals & Unicorns. В събитийната покана е отправен ясен призив към всички джамбурящи парти животни – „Добре дошли са всички еднорози, тигри, панди и бляскави животинчета! Не забравяйте да сложите неотразим грим, секси рокля, или цветна маска, докато заглаждате парти прическата си – пригответе се за сладки приключения – NOTING IS FORBIDDEN.“

3, 2, 1 -> и за финал на старта на седмицата, кофеирана лирика и музика:

M-A-Y-D-A-Y
Mayday, mayday
M-A-Y-D-A-Y
Mayday, mayday
And so the days go on and on
And I don’t know if I can carry on much longer
I just need a sign
Anything honey, just give me a sign
Anybody, anywhere
Do you see my flare?
Anyway, anyhow
Cos I’m over and out
Go!