The Return of the King: Carl Cox is Coming Back to EXIT with a Special 3-hour Set!

The Return of the King: Carl Cox is Coming Back to EXIT with a Special 3-hour Set!

Един от най-добрите Dj-и на всички времена, Carl Cox, отговори на призива на феновете и потвърди завръщането си към легендарната Dance Arena на Exit Festival следващото лято! Той ще взриви арената още на 4 юли със специален тричасов сет. Тогава се отбелязва и десетгодишнина от неговото първо участие на EXIT.

Едно от най-хубавите изживявания, който съм имал, е участието ми на фестивала през 2009 г.”, споделя Carl и добавя:

Трябва да не изневеряваш на себе си, за да внушиш кой си ти всъщност и защо си част от EXIT.

Всички в екипа на EXIT са страшно развълнувани от участието на Carl следващата година!”, признава организаторът на събитието Dušan Kovačević и добавя:

Откакто той реши да съкрати участията си и да се включва само в специални събития, се надяваме да се завърне. Емоционалната покана, която изпратихме заедно с феновете, накара Карл да се включи в EXIT 2019 г.

С всеки EXIT билет притежателят му получава като подарък още два летни фестивала!

Закупуването на билет за фестивала EXIT ви осигурява безплатни билети за още два плажни фестивала в Адриатическо море! Sea Star Festival е първият, който отваря летния сезон на красивия хърватски бряг през уикенда на 24-25 май. Вторият е Sea Dance Festival, който ще се проведе в края на август в Черна гора! Трябва само да потвърдите присъствието си на Sea Star и /или Sea Dance като се регистрирате за безплатни билети от 1 до 28 февруари на Exitfest.org. Офертата е валидна и за всички, които вече са закупили билетите за EXIT 2019.

EXIT билети могат да бъдат намерени на  exitfest.org или www.bilet.bg

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия, а първите артисти са вече обявени- The Cure, Carl Cox, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, Peter и the Test Tube Babies. Предстои обявяването на още артисти в началото на следващата година.