ThaCrew и Приятели: Един различен рап спектакъл

ThaCrew и Приятели: Един различен рап спектакъл

Истински и различен (от всичко виждано до тук) рап спектакъл ни подготвиха пичовете от ThaCrew миналата събота (16/4) в B-side-а на Mixtape 5.

Партито ThaCrew & Friends vol.2 в B-side, *MIXTAPE 5*, 16.04, 21:00, събра едни от най-злите в тая сложна рап игра и то за втори път. За нещастие пропуснахме първото издание на ThaCrew & Friends преди месеци по необясними причини (вижте preview от ThaCrew and Friends vol.1).

Live-частта стартира със „So Called Crew – фурорът и фурната на буумбап рапът у нас. ATILA – нечовекът, който може да държи в небето ръцете ви, погледите ви и мислите ви. MC HEMA – фрийстайл звярът на столицата. Влай – човекът тестостерон, точка. Ефектa от Люлин пет, който ви разплаква. SkilleR, който няма да ви прости и тоя път”. Или поне така бяха обявени останалите участници от самите ThaCrew… Плюс това – за доброто ни настроение определено се погрижиха хората зад пулта – gichev и Kanyeah, на които трябва да благодарим безкрайно!

А сега – по същество:

Пристигнахме малко след края на участието на нашите прЕатели So Called Crew, Atila и SkilleR, за което съжаляваме супер много. Както и да е, гореизборените са супер добри, т.е. не биха ни изненадали, а ние бяхме дошли да чуем и видим нещо нечувано до тук. С други думи, бяхме дошли точно за да видим TheCrew на сцената (бейби)! В момента на влизането ни звучеше парчето „Справедливо“, продуцирано от Evgeny (SCC):

А, после, какво беше то…

Накратко: партито беше мега, изтървахме конкретната хронология, нито разбрахме за легендарния и тайнствен LMC (отново, сори Мати – б.а.), но па от друга страна си се счупихме от кеф. Чухме два нови неиздавани трака на F-act („Ефекта“ или просто Мишо), нЕкои летни бенгърии (включително и такива с по trap и grime звучене, по наше мнение), както и по-стари и лирични парчета като „Миналото“ и дълбокото „Да ходиш напред“, с което реално завърши частта на самите ThaCrew. И магията бе пълна…

Партито продължи с безкомпромисния сет на MC НЕМА, който вдигна bpm-a и пораздвижи феновете и на DnB музиката. За MC НЕМА можем да кажем само: УБИ ГИ! И ще си важи по default…

Подробности за атмосферата във видеата по стената на ивента във Facebook.