СПЕЧЕЛИ тениска за фестивала SZIGET

СПЕЧЕЛИ тениска за фестивала SZIGET

DJambore-то избра три тениски, на които можеш да се кефиш преди, по време на и след Sziget!

 

sziget

 Тръпнем в очакване на мешавицата от поп, рок, метъл, джаз, фолк,  блус, алтернативна и дори класическата музика по време на SZIGET  2013. Комбинацията от Blur, Ska-P, Alex Clare, Empire of the Sun и  още, и още, и още,  ще ни дойде много добре и затова те подготвяме за нея – даваме ти шанс да си спечелиш тениска на фестивала. 

.

 

Как?

Харесай страницата ни във Facebook (www.facebook.com/DJamborecom) и ни изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и отговор на въпроса: На коя дата ще участват Blur в Sziget 2013?

Кой участва в играта?

Всички, изпълнили споменатите две стъпки по-горе участват в томбола за три тениски на Sziget.

Кога разбираш дали печелиш?

Тримата късметлии обявяваме на страницата ни във Facebook на 26.07.2013 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com  ще се свърже с всеки от печелившите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградата.

Какво ни очаква на SZIGET 2013?

Фестивал Сигет (Sziget Festival) привлича всяка година стотици хиляди посетители в столицата на Унгария за седмица на добра музика, къмпинг и неспиращ купон. На сцената доминират предимно рок и танцови изпълнения, но джаз, както и музика от цял свят допълват разнообразната програма.

Фестивалът е разположен на остров Обуда и мнозина опъват своите палатки там, празнувайки с еднаквомислещи от Унгария, Европа и света.

Освен музика, фестивал Сигет предлага театър, филмови прожекции на открито, волейбол, футбол и забавления за децата.

[youtube id=“SSbBvKaM6sk“ width=“620″ height=“360″]

Официална програма на SZIGET FESTIVAL 2013, можете да намерите тук.