Спечели билет за SUMMER VIBES WEEKEND at CACAO BEACH

summer vibes

Спечели билет за SUMMER VIBES WEEKEND at CACAO BEACH

Искаш лятото ти да вибрира? Вибрирай и ти покрай него като си спечелиш билет за SUMMER VIBES…

Как да си спечеля билет?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кой е любимият ти изпълнител от Summer Vibes Weekend?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билети за Summer Vibes Weekend 2015 г., който ще се проведе на 17 и 18 юли на CACAO BEACH.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 15.07.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 8 – 14 юли 2015 г.

Повече за събитието:

The Exclusive канят всички меломани да се присъединят към един екслузивен музикален уикенд на 17 – 18 юли в изцяло обновения Cacao Beach Club, с участието на: Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Alex Mine, Alberto Ruiz, Hollen, Gabriel Del, Marsel Rohas, Alexander K, Bucksy, Nikk, Lentoff, Antoni Andonov, Lyuben, Vladin и Izabella.

Вижте също и: