Спечели билет за EXIT и SEA DANCE 2016!

Спечели билет за EXIT и SEA DANCE 2016!

Искаш билет за EXIT + SEA DANCE Festival 2016 (7-10 юли/ 14-17 юли)? Сподели кои са бандите, които най-много те вълнуват от участниците в тазгодишния фест и разчитай на късмета си… и на DJambore.com.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кои са бандите, които най-много те вълнуват от участниците в EXIT 2016 г.?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за три единични билета за EXIT (7-10 юли 2016) в Крепостта Петроварадин в Нови Сад и SEA DANCE (14-17 юли) в Будва.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 07.06.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 16 май – 07 юни 2016 г.

Подробности за фестивала:

Exit Adventure обединява два от най-награждаваните фестивали с вълнуващи локации в две съседни държави, които се превърнаха в успешна формула за забавление, събирайки 300 000 души от над 60 държави, за да ги посипе с музикално вълшебство.