Спечели двойна покана за спектакъла РАЗОБЛИЧИТЕЛИ на ONE DANCE WEEK 2015

РАЗОБЛИЧИТЕЛИ

Спечели двойна покана за спектакъла РАЗОБЛИЧИТЕЛИ на ONE DANCE WEEK 2015

Игрите за/на ONE DANCE WEEK 2015 продължават. DJambore.com те предизвиква да се впуснеш в приключението РАЗОБЛИЧИТЕЛИ и да си спечелиш една от двете двойни покани за спектакъла, който ще се проведе на 24 октомври в Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив.

Как мога да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Коя беше последната конспирация, която разобличи?“ Добави към имейла трите си имена и телефон за обратна връзка. Грешни отговори НЯМА.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за спектакъла РАЗОБЛИЧИТЕЛИ, който e част от програмата на ONE DANCE WEEK 2015 и ще се изтанцува на 23 и 24.10.2015. ТИ СЕ БОРИШ ЗА ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА 24 октомври. 🙂

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 21.10.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 15.10 – 21.10.2015 г.

Пълната програмата на One Dance Week включва едни от най-интересните танцови компании и хореографи, които демонстрират различията и многообразието на идеите за танц в момента. Сред тях са компания Daniel Abreu от Испания, чешкото театрално студио Farm in the cave, хореографът, изпълнител, писател, теоретик и драматург в театъра на легендарната Пина Бауш Раймунд Хог, провокативният и ексцентричен нюйоркчанин Тражал Харел, Филип Сер и неговата компания от Швейцария, френската компания Mpita, известна със специфичната си естетика, смесваща театрални, танцови и циркови техники, и младите звезди на Корея – Кил Сео-янг и Ким Джаесеунг.