Спечели покани за ДУЕЛЪТ – ДВУБОЙ ЗА ДВА РОЯЛА

Спечели покани за ДУЕЛЪТ – ДВУБОЙ ЗА ДВА РОЯЛА

Ръкавицата е хвърлена. Роялите дебнат. И те предизвикват да участваш в музикалното риалити Дуелът – двубой за два рояла, което ще се състои на 21 декември в зала 3 на НДК.

Сега можеш да спечелиш една от двете двойни покани за събитието, които ти размятаме под носа.

Как?

Условията на играта са лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с именaта си и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си.

duelytКакво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта ДУЕЛЪТ – ДВУБОЙ ЗА ДВА РОЯЛА, който ще се проведе на 21-ри декември 2016 г. в зала 3 на НДК.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 19.12.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 12 – 19 декември 2016 г.

Повече за събитието:

Националния дворец на културата приветства първото по рода си музикално риалити, което ще бъде част от ХХХ Новогодишен музикален фестивал. Обещава да бъде зрелищно, неповторимо и различно, а за ценителите на класическата музика, това ще е прекрасен новогодишен подарък.

ДУЕЛЪТ – ДВУБОЙ ЗА ДВА РОЯЛА“ ще представи на публиката, надсвирване между двама превъзходни пианисти – Теодор Петков и Ангел Николов. Двамата ще импровизират в различни стилове, жанрове, ритмични схеми и стандарти. Всеки един ще има по един адютант, а победителят ще бъде избран от публиката. Водещ на спектакъла ще бъде най-добрият пианист сред актьорите Рашко Младенов. Музикалното риалити ще се състои на 21 декември (сряда) от 19:00 часа в зала 3 на НДК.