Спечели покана за Roof Rhymez Night в Club VOID

Спечели покана за Roof Rhymez Night в Club VOID

Поиграй си на DJambore.com, за да налазиш безплатен вход и други благини по време на Roof Rhymez Night at Club VOID

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кои ще са участниците в Roof Rhymez Night at Club VOID?“

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите единични покани за концерта на 22 април във VOID. Към всяка покана има яка тениска от мърча на изпълнителитеите или по една награда от OCB – тениска+шапка или промо кутия.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 20 април 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 10 – 20 април 2017 г.

Повече за събитието:

Roof Rhymez Studio пристигат в Пловдив на 22-ри април, отправяйки покана да се присъедините на една приятелска таванска сбирка с домакин Club VOID.

Зад микрофоните ще са Imp, DarkSide_official & Sr.Martini, китарата ще бъде окупирана Borislav Bozhkov, а грамофоните ще се превърнат в огнени кълбета, защото зад тях ще застане Vladimir Stoyanov a/k/a DJ Fresh Kit. Носете си бронежилетките – стрелбата с лирики и бийтове ще бъде на месо!