Спечели покана за рожден ден! Mixtape 5 на 6 години.

Спечели покана за рожден ден! Mixtape 5 на 6 години.

Две вечери пяли, пили и се веселили… По случай шестия рожден ден на MIXTAPE 5. Стани част от веселбата на 3-ти и 4-ти февруари. Как? Спечели си честно и почтено покана от DJambore.com!

Как да спечеля?

Условията на играта са познати и прости като руса промоутърка:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Какво си спомняш от твоя шести рожден ден?“

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за рождения ден на Mixtape 5, който ще се проведе на 3-ти и 4-ти февруари 2017 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 01.02.2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 25 – 31 януари 2017 г.

Повече за събитието:

На 3 и 4 февруари  празнуваме 6-тия рожден ден на клуб *Mixtape 5* с музикалната игра на сезона, а вие…на колко години се научихте, че играта е най-бързият начин за учене?

За тези 6 години любимият клуб непрестанно се учеше и се превърна във водещ фактор  в играта на българската музикална сцена с 2 основни роли: на домакин на едни от най-зрелищните дербита и като селекционер и продуцент на много разнообразни музикални случки и концепции.