Спечели покана за концерта на Yellow Spots в Stroeja или във VOID

Спечели покана за концерта на Yellow Spots в Stroeja или във VOID

Поръчай не пица, а музика на жълти точки и ще получиш Yellow Spotsунгарски деликатес омесен с пънк, ска и сърф рок. Можеш да спечелиш една покана за концерта им в София на 15 април или в Пловдив на 14 април.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Къде искаш да слушаш на живо Yellow Spots – в Stroeja или във VOID?“.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за единични покани за концерта на 14 април във VOID и на 15 април в Stroeja.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 12 април 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 4 – 12 април 2017 г.

Повече за бандата:

Абсурдни, инфантилни и болни текстове за откачени герои и хаотични ситуации.
Yellow Spots от Будапеща ще ви предложат това и много други интересни изживявания. По време на зрелищното им шоу на сцената, можете да видите мумии и други неочаквани неща. Осем членната банда смесва различни весели музикални стилове, в изключително концентрирана и експлозивна комбинация. Унгарците забъркват в парчетата си neo-swing/psychobilly/happy punk/rockabilly/ska & surf rock, както и много актьорска игра. Концертите им не са просто едно музикално събитие, а цялостно изживяване за всички сетива.