Спечели двойна покана за концерта на Белослава в Sofia Live Club на 14 февруари – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за концерта на Белослава в Sofia Live Club на 14 февруари – ИЗТЕКЛА ИГРА

All we need is love… и идея къде да заведем любимия човек на 14 февруари… така че да се влюбим и пак, и пак, и пак. Засиял между две луни, Sofia Live Club предлага решение – концерт на Белослава. А ние от DJambore.com ти поднасяме на тепсия две двойни покани за нежното събитие.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Какво те кара да обичаш?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта BELOSLAVA | FUNKY LOVE LIVE, който ще се проведе на 14 февруари 2018 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 12 февруари 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 5-12 февруари 2018 г.

Повече за събитието:

ПРАЗНУВАМЕ В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА С БЕЛОСЛАВА FUNKY LOVE LIVE

Днес стартира Месецът на любовта и виното, в който всички имат желание да получат, да дадат и да живеят с повече любов, а музиката предоставя всичко това –  безвъзмездно.

На 14-ти февруари Sofia Live Club ти дава възможност да станеш част от празника, да поканиш свой любим или приятел, за да празнуваш в компанията на БЕЛОСЛАВА.

БЕЛОСЛАВА FUNKY LOVE LIVE ще те отведе в света на соул, фънк и джаз любими мелодии, а кадифеният глас на българската соул сцена ще те въвлече в приключение за сетивата.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Благовеста, която сподели, че „За любовта мога да кажа,че без нея няма живот – във всичките и форми.“

и

Магделина, която продължава да обича заради хората, които са винаги до нея.