Спечели покана за концерта на Белослава @ Sofia Live Club – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели покана за концерта на Белослава @ Sofia Live Club – ИЗТЕКЛА ИГРА

Белослава никога не е за изпускане, особено в началото на дългите и романтични есенни вечери… Вземи си я на 6 октомври в Sofia Live Club като си спечелиш покана от DJambore.com

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кое е любимото ти парче на Белослава?

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Белослава на 6-ти октомври 2017 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 3 октомври 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 18 септември – 2 октомври 2017 г.

Повече за концерта на Белослава в Sofia Live Club:

На 6-ти октомври, петък, БЕЛОСЛАВА и нейната банда ще поднесат своята чувствена палитра от ритми Soulful Autumn Edition Vol.1.

Меденият глас на българската соул сцена ще ни представи най-доброто от репертоара си, както „Всяка година по същото време.“ „Красотата“ ще е присъствие, музикалната лодка ще ни носи по течението на соул и фънк, думите ще са сближават „Цяла нощ“, а настроението ще е както „Всеки път“ – неповторимо. Певицата ще влезне в колаборация с музикантите, които са неразделна част от лайв концертите й, а именно Антони Рикев – китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и грууви сетовете на Marten Roberto.

Белослава ще звучи в ушите на Беата Д. и Десислава Г.! Всяка една от тях си спечели пас за концерта в петък, а любимите песни на късметлийките са съответно Улици и Между две луни. Скоро нови шансове за налазване от DJambore.com!