Спечели покана за DRUM and JAZZ @ club VOID – изтекла игра

Спечели покана за DRUM and JAZZ @ club VOID – изтекла игра

Drum and Jazz ще се лее на талази в пловдивския клуб VOID на 16 септември. Бъди част от стълпотворението – спечели си покана от DJambore.com

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кое е мястото, към което винаги би се завърнал Теодосий Спасов, един от участниците в Drum and Jazz 2017?Верният отговор можеш да откриеш ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за Drum and Jazz в club VOID в Пловдив.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 14 септември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 8 – 13 септември 2017 г.

Повече за  Drum & Jazz 2017:

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип забавление, представящо с вкус съчетания от стилове като дръм енд бейс, джаз, класически рок’н’рол, експериментален и IDM звук, български фолклор и други. По покана на H.M.S.U в рамките на проекта гостуваха артисти от световна величина като Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Balkansky Live, Hospitality и това е само част от тази магическа комбинация с повече от 10 издания в своята история.

ЧЕСТИТО НА АЛЕКСАНДРА З. и АНИ Т., КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ПО ЕДНА ЕДИНИЧНА ПОКАНА ЗА ПАРТИТО В СЪБОТА И ПОСОЧИХА, ЧЕ ТЕOДОСИЙ СПАСОВ ВИНАГИ БИ СЕ ВЪРНАЛ В БЪЛГАРИЯ.