Спечели покана за концерта на ANASTACIA

Anastacia

Спечели покана за концерта на ANASTACIA

ANASTACIA цепи мрака и светлината в зала 1 на НДК на 16 април. Надай вой заедно с нея като си спечелиш единичната покана, с която DJambore.com те разиграваме… 🙂

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и публикувай като пост на стената ни любимата си песен на Anastacia. После изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да публикува любимата си песен на певицата и да изпрати имейл на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за единична покана за концерта на Anastacia в зала 1 на НДК на 16 април 2015 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 14.04.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 29 март – 14 април 2015 г.

Повече за събитието:

Американската поп икона Anastacia ще пее за пръв път пред българските си почитатели. Концертът у нас по покана на Loud Concerts е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”, което стартира с европейски дати през януари.

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=uzR5jM9UeJA]